Chelo García Cortés va emigrar de Galícia a Catalunya de jove, es va llicenciar en periodisme a la UAB, es va casar a Barcelona amb José Manuel Parada i ara viu a Castelldefels tornada a casar amb una dona. Parada i ella anaven als mateixos bars. El 3 de desembre la galaico-catalana col·laboradora de Sálvame fa anys i lluny d'ocultar l'edat que té ha penjat a instagram les espelmes que bufa amb un text aclaridor:

No fa broma i diu tenir "corda per estona". Fa anys que es mou i seves són entrevistes cèlebres de revistes del cor. A En Blau la vam entrevistar en exclusiva i ens va donar un titular polèmic: Chelo García-Cortés: "TV3 és un pamflet". Sálvame li deu semblar premsa de prestigi. No cal atonyinar la competència. Ella fa entreteniment  i TV3 és a anys llum del que ella representa, però tots conviuen al comandament a distància. Igual que ella conviu amb la seva muller Marta Roca Carbonell, de cognoms més catalans que Guifré el Pilós. L'esposa de Chelo va ser mostrada a la TV per Sálvame a traïció:

chelo garcia cortes parella  telecinco

Telecinco

La veterana periodista ha preferit fer els anys amb la seva gossa Maggie a les platges del Baix Llobregat en lloc del plató de Telecinco. Sembla lògic. A Sálvame treuen la seva dona de l'armari a empentes i a Castelldefels viuen tranquil·les tot i els independentistes i el "pamflet" de TV3.