El tiempo de descuento és el nom Hacendado de GH VIP. Una marca blanca per ocultar que el reality sota sospites de violació segueix en antena, amb nou nom. Paolo Vasile s'empesca aquest format i li surt bé: cada diumenge ensorra Operación Triunfo d'audiència. Una de les cartes és l'enfrontament Mila Ximénez i Hugo. Dos concursants que van matar-se a GH VIP i que semblen sortits de la part fosca d'un bar. L'analogia l'agafa Hugo quan surt expulsat per la porta. Acusa Mila de borratxa

3ª Gala    El tiempo del descuento (4)

Telecinco

Diu Hugo a la porta: "Cuidao, tómate cosas que no huelan tanto. Digo la realidad Mila. Te lo digo en serio. Tómate un colutorio o algo" i s'assenyala la boca. Mila explota: "Es un personaje que no tengo interés en arreglar nada con él. Ataca, falta, es un reventadillo, me encanta que se haya largado. No llores. Ten cuidadito con lo que dices. Ay Dios mío. Ala, a la puta calle".

descuento alcohol T5

Telecinco (Clica la foto per veure el vídeo, minut 2:18)

3ª Gala    El tiempo del descuento (16)

Telecinco

Hugo marxa i l'audiència puja: 16,9% a Espanya, mentre OT es resigna (12,5%). Vasile sempre guanya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat