GH VIP segueix amb pas ferm fent audiències descomunals i és, en part, gràcies a les discussions a crits com si en lloc d'una casa allò fos el búnker de la fi del món. Si Telecinco té una experta en crear mal ambient i sembrar zitzània és Mila Ximénez. La tertuliana desfila pels realitys de la cadena escampant discòrdia. a Supervivientes, a Sálvame, que és l'únic reality que no diu que ho és, i ara GH VIP. A la Ximénez se li va desencaixar la mandíbula quan un tal Hugo li va etzibar  "Es como si yo te digo a ti por qué no has hablado de Rodríguez Menéndez"... I Mila va embogir.

Mila Ximenez bronca Hugo Castejon  general GH VIP

Telecinco

Mila té molta mili. Als 67 anys, en el seu passat hi ha de tot, però l'episodi més tèrbol és quan va ser parella de l'advocat Emilio Rodríguez Menéndez. Un personatge llefiscós que va escampar porqueria de qui ell considerava enemic. I mentre Rodríguez Menénedez era un famós perillós, Mila Ximénez va ser-ne parella, fins el punt de fer-se moixaines en topless. Ara la xarxa li recorda les fotos que han quedat per a la història:

mila topless t5

Telecinco

Quatre fotografies amb Mila ensenyant els pits a la platja de vacances agafada de la mà del personatge i que va difondre Telecinco. Ara un tuitaire les recupera batejant Mila Ximénez amb el malnom de Doña Gin Larios. La veiem xipollejant a l'aigua amb el condemnat Rodríguez Menénedez amb ulleres de sol dins de l'aigua. Tot és molt cutre. I les xarxes sense pietat:

mila ximenez operada GTRES

GTRES

Mila és un personatge televisiu que viu de repartir bufetades. La vida l'ha castigat d'una manera que se li entén l'agror. Al gener GH Dúo, Vips per parelles: Mila i Emilio a la casa?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat