Aquesta és la cara amb la que s'ha presentat Manu Guix a l'Acadèmia d'OT aquest matí. Poques hores de descans després d'acabar la gal·la a la 1:00 de la matinada i tornar a la feina a Terrassa. Tocava repassar les actuacions i comentar les decisions d'una nit en la que es va expulsar Ariadna, una barcelonina que viu a Madrid i que tot i tenir una potentíssima veu, no va acabar d'agradar ni artística ni personalment, malgrat haver millorat la seva actitud durant la seva curta estada. Ari va perdre la batalla del públic, però tot i això un sector embogit dels fans del programa va atonyinar via Twitter Guix, director musical de l'Acadèmia, per no haver-la salvat la setmana anterior.

Ariana plora OT RTVE.es

Manu Guix Noemí Galera Mamen RTVE

Manu Guix Noemí Galera Mamen RTVE

Ariana expulsada OT RTVE.es

Ariana expulsada OT RTVE.es

A banda de seguir el desenvolupament del programa en directe, en Manu també compartia el que sentia a la xarxa. En parlar de l'expulsió d'Ariadna, donava ales als 'haters', que perdien totalment el nord. "Cab..., tus muertos, que ten den por c...., lamentable, vergüenza..." Tot lleig, lleig, lleig. Exagerat. Absurd i molest. Què ha fet el receptor de tanta estima? Treure l'escombra i començar a bloquejar. La higiene domèstica de 2020 també és això. No és que volgués eliminar crítiques o diferents punts de vista, només espolsar els grollers i passats de voltes.

noemi galera i manu guix  tve

RTVE.es

La potència d'OT a les xarxes socials massa sovint li juga en contra. L'emoció i el seguiment del programa està bé, però el fanatisme i l'insult gratuït cansa. Molt. I en Manu no s'ho mereix.