Els concursants de 'GH VIP' s'han pres molt seriosament la que serà la seva feina durant els pròxims mesos: 'Muntar pollos' a la tele. No porten ni cinc dies de convivència i això és Vietnam. És més perillós anar al lavabo a Guadalix de llençar-se en paracaigudes en territori del Vietcong. I sí la bel·licositat és motiu d'orgull a l'univers del reality', ja tenim al 'puto amo', que diria Pep Guardiola. El senyor Hugo Castejón, cantant insofrible, autoanomenat economista i superheroi de la brega. És possible que hagi batut un rècord Guiness i ningú s'ha adonat: El paio s'ha esbatussat amb els 14 concursants que l'acompanyen al concurs, i té tota la casa a punt del col·lapse. De fet, és un dels nominats a ser expulsat dijous vinent, i sembla que ha comprat totes les butlletes de la rifa. Ara bé, hi ha una persona especialment afectada per Castejón: La 'deprimida' Mila Ximènez. 

hugo castejon bronca mila GH VIP Telecinco

Hugo Castejón bronca Mila Ximénez GH VIP Telecinco

Tots coneixem el caràcter de la Mila, cert, però hem de ser sincers i dir que Castejón li ha tocat la tecla. Hi ha un nom tabú per a Ximénez, i motius no en falten: L'advocat tronat i mestre de les clavegueres Emilio Rodríguez Menéndez. Un 'jurista' famós durant dècades per defensar famosos, per corrupteles, per posar en circulació personatges com Núria Bermúdez o Malena Gracia, per editar una revista de contingut hardcore, per ficar-se en política, per haver patit un intent d'assassinat encarregat per una ex, per fugir de la justícia gràcies als seus tentacles i establir-se a l'Argentina mentre la seva ordre de busca i captura seguia vigent (i plantar-se a Espanya el mateix dia que hi expirava), per... És complicat recordar tots els episodis del personatge, però hi ha un que persegueix la Mila (tot i que ella porta dècades refusant-lo): Van tenir una relació íntima. Cert que van ser amics, que van treballar junts i que la relacionen amb els anys més esbojarrats de l'Emilio, però la menció de alguna cosa més fa esclatar la col·laboradora de 'Sálvame'. L'odia, és evident. I Castejón, que sabia del punt feble de l'andalusa, va fer servir el punyal durant una nova picabaralla a la casa. 

Emilio Rodriguez Menendez Antena 3

Emilio Rodríguez Menéndez - Antena 3

Clica a la imatge per veure l'enfrontament: 

Mila Ximenez bronca Hugo Castejon GH VIP

Mila Ximenez bronca Hugo Castejon GH VIP

Tot venia de l'odi general de la casa contra l'Hugo, que havia estat de festeig (un tant ridícul, és cert) amb una altra guanyadora de 'GH VIP', Míriam Saavedra. Un tema que va ocupar setmanes de safareig a Telecinco. El cas és que li van demanar informació sobre l'afer, i ella va dir: "Lo mandó a la mierda". Hugo, que s'amaga per les cantonades escoltant converses alienes, entrava 'a saco': "Es como si yo te digo a tí, ¿por qué no has hablado de Rodríguez Menéndez?". La tertuliana explotava: "Sabía que eras un gilipollas y un hijo de la gran puta. Esa cara de gilipollas que tienes no te la quiero ver". Ximénez 'en su salsa'. Veurem com acaba el combat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat