La tertuliana Marta López està esprement a fons la seva tornada a la primera línia mediàtica i del safareig. Va passar-se una bona temporada allunyada dels platós i, segons ha explicat aquests dies, les va passar magres per mantenir-se econòmicament. A ella i als seus 3 fills de dos matrimonis anteriors. Es veu que aquella experiència li va deixar petjada, perquè des de llavors López no fa un pas sense passar per caixa. 2020 ha estat el seu any: protagonista del Merlosplace, acomiadada i readmesa a T5 per saltar-se les mesures contra el coronavirus, abandonada pel seu 'rollete' Efrén Reyero... està a totes. I per tot factura. També a les xarxes, on el 85% dels seus posts són publicitat pura i dura, a banda de la nova app per lligar entre famosos i anònims que va estrenar fa escasses setmanes.

Marta López, Telecinco

Marta López plorant / Telecinco

La Marta rendibilitza tot: també els seus fills. Són tres i estan grandets: Jorge i Teyo, nascuts el 2007 i 2009 mentre estava amb el futbolista Jorge Cabeza, i Javier, el 2013, de la seva unió amb un empresari extremeny. Els va ensenyar fa uns dies mentre gaudien d'una "excursió" patrocinada a la serra madrilenya, quan Filomena encara no havia fet la seva. Un anunci de cotxes amb l'excusa de veure'ls la cara. Si més no, és peculiar. Potser per difuminar la maniobra, i aprofitant els gruixos de neu acumulats a Madrid pel temporal, també han aparegut en un parell de stories. Aquesta vegada, gratuïta i fugaçment. Ja ho diu en el text: "esto probablemente no lo vuelva a ver". No sabem si parla dels fills a les xarxes o dels flocs de neu.

Hijos Marta López @martalopeztv

Fills de Marta López Jorge, Teyo i Javier / @martalopeztv

Fills de Marta López jugant amb la neu de Filomena / @martalopeztv

  • @abel.baz: Pobre niños también entran en la publicidad
  • @suzannebilbao: Qué manera de hacer propaganda y el ridículo
  • @sosrum: Luego salis en todos los telediarios
  • @consugaray127: Sera a los niños porque a los novios los sacas a pasear todos los dias
  • @beajm18:Jajjajaj te cuesta sacar a los niños dice ,y tú no paras de estar en todos los lados de fiesta ,platos etc ,que ridícula ,pero claro el dinero lo es todo ,venga hombre
  • @ana_gtg: Si no quiere que la critique que no venda toda su vida y sus ligues

Marta López, Telecinco

Marta López a 'Sálvame' /Telecinco

Faci el que faci, la Marta no passa desapercebuda. Té una caixa registradora al cap. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat