Instagram acostuma a ser una eina que molts actors i actrius utilitzen per lluir palmito. Les darreres setmanes també hi ha hagut un allau d'instantànies sensuals i reptadores per part de presentadores que li fan un pols a la xarxa desafiant-la a publicar fotos on es veuen culs, pits i cossos despullats. La darrera va ser Daniela Blume, però abans que ella ja ho van fer Alyson Eckmann o Hiba Abouk.

Ara li toca el torn a una altra cara coneguda, aquesta de la factoria d'Antena 3. Però la novetat és que la imatge que ha generat controvèrsia a la xarxa social no correspon a cap nu, sinó a una dona en roba interior i amb cara d'haver passat una mala nit. Una foto que alguns consideren inusualment sensual i d'altres, poc afavoridora.

Marta Hazas, col·laboradora habitual de les formigues de Pablo Motos, ha publicat una foto al seu camerino, amb roba interior vermella i sent conscient que, tal i com ella diu, "parezco una chunga que se aburre en su celda decorada moñas". Ha penjat la foto, en teoria, per lluir la garlanda amb boles roses que es veu al darrera de la imatge, però els seguidors i detractors s'han quedat amb la poca roba i la cara de l'actriu. Veurem, també, si el presentador del programa hi fa alguna esmena, acostumat a incidir en aquestes qüestions amb les seves convidades i sent el centre de la polèmica per segons quines entrevistes, com va passar amb una foto en roba interior d'Elsa Pataky.

L'actriu, famosa pels seus treballs a sèries com Velvet, Gran Hotel  o Bandolera, ja va revolucionar Instagram just fa un any al fer-se una foto llegint un llibre sense res més al damunt que l'esmalt de les ungles:

Una publicació, però, que va generar molta més unanimitat entre els seus seguidors que la foto del camerino:

marta hazas2

marta hazas3

La secció de Marta Hazas a 'El hormiguero' tracta sobre consells en diferents situacions. Probablement, el consell que els hi donaria l'actriu als seus haters quedi resumit en el missatge que duu a la samarreta: Bon jour. Bon dia, i a qui no li agradi, que no miri.