Alyson Eckmann és una noia sense filtres. I ens n'alegrem. Aquesta nordamericana va aterrar a Telecinco fa uns quants anys sense cap experiència davant les càmeres. Va arribar a Espanya amb vint anys per treballar uns mesos com a au pair, i ara és una de les col·laboradores més fresques i desenfadades de la televisió. Diu i fa el que pensa i quan vol. Va començar fent alguna aparició a Un príncipe para Corina, d'on va fer el salt per presentar a deu mans Hable con ellas

hable con ellas

Telecinco

Allà va compartir plató amb Sandra Barneda, Rocío Carrasco, Yolanda Ramos o Marta Torné. La maionesa no va acabar de quallar, i el programa va passar amb més pena que glòria. Però ara ha decidit seguir les passes d'una ex companya seva, Marta Torné, que no fa gaire va fer una publicació a Instagram ensenyant el cul.

 

A post shared by Actriz (@marta_torne) on

El 2017, Eckmann va ser una de les famoses que van anar a viure a la casa de Gran Hermano VIP  a Guadalix de la Sierra. Allà va fer edredoning, piscining i tot el que acabés amb ning que li vingués de gust. Especialment amb Antonio, un brasiler que es va posar quente veient Eckmann cantar-li una cançó de La sirenita. Pots veure el moment clicant a la foto.       

alyson i antonio

Telecinco

I entre això i les seves expressions marca de la casa, barreja d'spanglish de Washington i Moratalaz, va seduir els espectadors, que la van fer mereixedora del triomf final, enduent-se els 100.000 euros de premi.

Després, al darrer Gran Hermano va anar com a convidada especial durant uns dies, i va tenir temps de fer-se més d'una remullada amb un dels concursants, el gallec Rubén, que fins aquell moment havia estat tan irrellevant en la casa com el ficus del menjador.

alyson i ruben

Telecinco

Amb els diners guanyats i posteriors aparicions a Sálvame, Eckman se n'ha anat a donar una volta per la seva terra, on feia temps que no posava un peu. No ha anat sola. Tampoc amb els tals Rubén o Antonio. Ha anat amb un nou home que sembla una marca blanca de Tarzán. O Sandro Rey. 

 

A post shared by Joey Love. (@thejoeyloveshow) on

Un surfero que respon al nom de Joey Love. Té nom d'actor porno. Potser ho és. De moment, el que ensenya és el cul amb la seva estimada Alyson. La parelleta està de vacances i fa uns dies, ja vam veure una bestreta del post d'avui. Una foto feta al Parc de Yellowstone. Però en lloc de Yogui surt Eckmann remullant el Bubú.

alyson bany

@alyeckmann

El viatge ha seguit el seu curs i ara ja han arribat a les cascades de Mooney Falls, a Arizona. Allà han escenificat aquell anunci del desodorant Fa dels anys 80. 

alyson despullada

@alyeckmann

Un entorn salvatge i agrest ideal. Queia l'aigua i queia la roba. Però si tenen la temptació de fer zoom a la foto per veure millor... la cascada, no ho facin. Veuran la lamentable imatge dels pantalons del maromo mig caiguts. Quina manera de baixar la libido i espatllar la foto. Per cert, la parelleta està fent tour per la Ruta 66... No ens imaginem quina foto penjaran si es desvien tres rutes més... Bendiciones y buenas noches.