Després d'uns dies en que la reina Letícia ha sacsejat l'opinió pública, i on cronistes com Pilar Eyre revelen que l'enemistat amb la seva sogra Sofia ve de lluny, ara li toca el torn a una princesa encendre les xarxes. L'actriu protagonista de la sèrie El Príncipe de Telecinco, Hiba Abouk, ha estat la darrera en publicar una foto a Instagram sense res més al damunt que el perfum, com diria Marylin Monroe. Després d'Anna Castillo o Alyson Eckmann, una altra cara coneguda s'ha apuntat a publicar una foto despullada.

 

#tbt .

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_) on

Ella i Álex González van esvalotar els espectadors interpretant una jove del barri d'El Príncipe a Ceuta i un policia que va allà a resoldre un cas. La seva passió va traspassar les pantalles i va passar a elevar-la a la categoria d'actrius més atractives del panorama nacional. L'actriu d'ascendència líbia, tunisiana i gitana, de mirada penetrant, és una amant de la fotografia artística deixant entreveure parts nues del seu cos:

 

@felixvaliente @gqspain #decemberissue

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_) on

 

HAPPY BDAY TO ME

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_) on

Ara, Hiba Abou ha anat més enllà al felicitar l'aniversari d'una de les persones més importants de la seva vida, el fotògraf de moda Nico Bustos. Una imatge on Abouk apareix de costat, en blanc i negre, amb el cabell mullat i res de roba, obra del mateix Bustos. L'actriu de Con el culo al aire fa honor al títol d'aquesta sèrie:

 Bustos és especialista en retratar famosos, barrejant transgressió i morbo en les seves instantànies, gairebé sempre en blanc i negre. Per les seves mans han passat d'altres models o intèrprets que no han dubtat en treure's la roba amb finalitats artístiques:

 

@jhona_burjack

A post shared by Nico Bustos (@nicobustos) on

 

Feliz cumpleaños bombón te adoro @manuelapane

A post shared by Nico Bustos (@nicobustos) on

 Abouk felicita Bustos. I la xarxa també. I a ella.