María Patiño és un dels grans valors de la factoria Mediaset. No és Jorge Javier Vázquez ni Ana Rosa Quintana, cert, però s'ha anat fent imprescindible a la cadena de Paolo Vasile. Porta més de 10 anys a la casa, i ha passat de col·laboradora a presentadora substituta del 'Deluxe' i a tenir el seu propi espai, 'Socialité'. La gallega (tot i que criada a Andalusia) és, avui en dia, un personatge important a les diferents trames que giren al voltant de Telecinco: enfrontada a Rocío Carrasco i Fidel Albiac, així com assot d'Alexia Rivas, exreportera del seu programa i que es va fer 'famosa' per l'escàndol amb el periodista ultra Alfonso Merlos. La seva popularitat és creixent, i la resta de companys la miren, la remiren i la disseccionen: per exemple, el 'Viva la Vida' d'Emma García. 

maria patiño calle GTRES

María Patiño fent la compra / GTRES

El programa de la basca García va dedicar bona part del seu especial de Divendres Sant a analitzar Patiño, molt coneguda abans d'entrar a formar part de l'univers de la cadena amiga. Era una de les tertulianes més punyents del 'Dónde estás corazón' de Jaime Cantizano a Antena 3, i abans havia estat carn de comentaris i especulacions per un suposat romanç amb Jesulín de Ubrique. Ella ho té clar: això és una mentida com la catedral de Santiago de Compostela, i una mostra del masclisme que impera a la societat espanyola. Sigui com sigui, aquella María ha evolucionat molt, personal i professionalment. Els de 'Viva la Vida' s'han fixat en la primera categoria, analitzant amb lupa el seu físic. La transformació és notable i feta amb hores de gimnàs... i moltes sessions de quiròfan i tractaments. Li posen preu al canvi: més de 26.000 euros. S'ha fet de tot: liposucció per 6.000, pits per 5.500, lifting cervical per 6.000 més, un nas nou de 5.000, mans més joves per 600, dents més blancs per 800, i punxades de bòtox cada 6 mesos per 350€. La llista és llarga. I cara! Així era abans, i així està avui en dia.

MARÍA PATIÑO AMB JESULÍN 

María Patiño y Jesulín Telecinco

María Patiño i Jesulín / Telecinco

MARÍA PATIÑO A CANAL SUR

María Patiño joven Youtube

María Patiño molt jove a Canal Sur / Youtube

MARÍA PATIÑO A ANTENA 3

María Patiño DEC Antena 3

María Patiño a 'DEC' / Antena 3

MARÍA PATIÑO A TELECINCO

María Patiño en Socialité Telecinco

María Patiño a 'Socialité' / Telecinco

Clica a la imatge per veure el vídeo:

Transformación María Patíño Telecinco

Transformació de María Patíño / Telecinco

Als seus 49 anys, Patiño llueix esplèndida gràcies als doctors que l'han anat retocant. Mai no sabrem, però, com seria sense tant de 'tuneig'. Potser que ens agradaria més. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat