María Patiño està sent la millor de tots els assalariats de la productora de Rocío, el documental que està ensorrant el seu exmarit. La Patiño va ser demandada per Fidel Albiac i no combrega amb rodes de molí. Valenta i loquaç, és amb Karmele la veu alternativa al relat de bons i dolents que està pintant Telecinco i on no tenen en compte una veu, la de Rocío Flores, la filla. Mentre tot esclatava, la Patiño era de vacances a Fuerteventura i la revista Diez Minutos ha rebentat l'exclusiva de com li ha quedat l'última operació de cirurgia estètica a Patiño:

patiño DM TUIT

diez minutos.big

Diez Minutos

Fa dies escrivia la presentadora de Sábado Deluxe, que és a punt de fer 50 anys: "Por fin os cuento el secreto que muchos de intuíais. Me he hecho una Lipo para definir los abdominales y estilizar la cintura". El resultat se suposava que l'ensenyaria al seu Instagram però els paparazzi s'han avançat. La nova figura estilitzada de la presentadora gallega fa goig, morrejant-se amb el seu marit, l'actor veneçolà Ricardo Rodríguez.

diez minutos TUIT

maria patiño Telecinco

Patiño la setmana passada a Canàries i a Telecinco

Escriuen al web de Telecinco que "María Patiño ya presume de cuerpazo tras una liposucción ultrasón­ica para reducir y mejorar la apariencia de su abdomen. Una cirugía que la periodista se moría por enseñar y que 'no veía el momento de lucir en la playa'. Pues dicho y hecho. Tal y como puede verse en la portada María Patiño ha presumido de cuerpo en bañador (y de marido) en las playas de Fuerteventura. Viajó con su suegra y su perrito".. Així era abans i després de la lipo:

MARÍA PATIÑO ABANS:

maria patiño bikini gtres

Patiño playa Instagram TUIT

Patiño fa uns mesos, GTRES/Instagram

MARÍA PATIÑO DESPRÉS DE LA LIPO:

MARIA PATIÑO IG tuit

Patiño i gos, Instagram

Gallega, periodista, valenta,, ben casada, mare, intrèpida i operada. Grandiosa María Patiño. Simplement, la Patiño.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat