Quan María Patiño es lleva pel matí i surt de casa per anar a treballar a Telecinco, sap que li espera un camp de batalla. A vestuari i maquillatge ja l'esperen amb casc, armilla antibales i pintures de guerra. Se l'acumulen els fronts oberts: el principal, el de Rocío Carrasco i Fidel Albiac. Però no és ni molt menys l'únic. Un altre conflicte comença a despuntar i promet episodis prou intensos: el que té amb Alexia Rivas, exreportera del seu programa 'Socialité' i mundialment famosa pel seu escàndol amb Alfonso Merlos. La de Ponferrada va fotre el camp de l'espai de La Fábrica de la Tele i els va demandar, mentre que somiava amb ser la nova estrella dels mitjans de comunicació al costat de la seva mediàtica parella. Més que estrella, Alexia s'ha 'estrellat': ni està amb Merlos, ni presenta cap programa. El que sí ha aconseguit és ser una de les concursants de 'Supervivientes', on es trobarà amb la dona a la que va robar el nòvio: Marta López. Hi haurà brega, segur. A Hondures i al plató de 'Sálvame'.

dona seminua banyes Merlos twitter

Alexia Rivas sortint al vídeo del Merlosgate / Twitter

alexia rivas merlos GTRES

Alexia Rivas i Alfonso Merlos / GTRES

Alexia Rivas T5

Alexia Rivas quan era reportera de 'Socialité' / Telecinco

Rivas ha ofert unes declaracions en les que ataca Patiño i els seus excompanys. Bàsicament es presenta com a una víctima d'un linxament mediàtic i defensa el silenci (a mitges) que va mantenir durant l'escàndol: "no quería que nadie me dijera cuándo tenía que hablar, de qué hablar o qué decir", insinuant que volien manipular-la. Patiño no s'ha mossegat la llengua i contraataca: "nadie le dijo jamás lo que tenía que decir. Se vio en un callejón sin salida, le vino grande". També revela el que Rivas pensa d'ella: "considera que soy un títere, que estoy inducida por mis directores y no tengo criterio”. La vena de la presentadora palpitava i deixava anar més pulles: "a nadie nos ha sorprendido que vaya al reality. Todos la conocen". Els companys de programa feien costat a la María, amenaçant l'Alexia amb una riuada de porqueria que l'ensorrarà. Kiko Hernández: "No os podéis imaginar lo que va a salir. Gordo, muy gordo". Gustavo González concretava més: "vais a alucinar con las parejas que ha tenido". La cirereta la posava la mateixa Patiño: "si hace falta que saque lo tengo, lo haré". La noia està sentenciada.

Clica a la imatge per veure el vídeo:

tuit Sálvame María Patiño contra Alexia Rivas

tuit 'Sálvame' María Patiño contra Alexia Rivas

María Patiño Telecinco

María Patiño / Telecinco

Alexia Rivas manos en la cabeza pelea T5

Alexia Rivas amb les mans al cap / Telecinco

"Voy a la isla a que me conozcan de verdad", va dir amb 'originalitat' Alexia Rivas abans d'agafar l'avió cap a Hondures. Fa l'efecte que sí, que la coneixerem. I segur que no li fa gens de gràcia.