El mundial de Qatar enfila la recta final amb els quarts de Final. Ja no juga Espanya però sí Anglaterra, la segona selecció dels Guardiola. La família fa molts anys que viu entre Barcelona i Manchester i tenen el cor dividit. Aquesta pausa de lligues nacionals l'han aprofitat per viatjar al Golf Pèrsic, renovar el contracte 2 anys més amb el City, i passar per Barcelona, on el patriarca, Pep Guardiola, ha recollit un premi a Millor entrenador. La matriarca Cristina Serra atén la seva empresa Serra Claret de moda i la primogènita, Maria Guardiola, atén la seva empresa: Instagram. Un compte de mig milió de followers és un negoci. Les marques de moda maten perquè la més famosa instagramer catalana llueixi els seus models, bosses i sabates en fotos increïbles. Unes de les més celebrades són les de roba de bany:

La jove instagramer de 23 anys viatja a les millors illes del Planeta, Barbados, Maldives o Balears. I precisament a Barcelona a la tardor té un altre racó on fer-se fotos en remull: la piscina de casa seva. La família fa un any que va adquirir la mansió on vivia l'entrenador del Barça B, el mexicà Rafa Márquez, company d'en Pep quan jugaven al club, i l'han adaptat al seu gust, però la piscina segueix sent la joia de la casa, amb vistes a tota Barcelona. De dia i de nit, il·luminada amb Maria Guardiola amb barnús indicant un "Barcelona home sweet home". Com a casa, enlloc. Aquest és el post nadalenc: la Maria Guardiola, barnús, arbre de Nadal i piscina tots dos amb llumetes:

Maria Guardiola piscina Instagram
Maria Guardiola piscina Instagram

Un arbre de Nadal enorme i ben il·luminat al jardí, la piscina lluent i la Maria només amb barnús. Un post que a Instagram agraeixen mig milió de persones, i EN Blau. La casa fa tanta patxoca com els looks de la instagramer. Segons consta al Registre de la Propietat, que és públic, la compra formalitzada al març de 2021 va costar 10 milions d'euros. Una mansió de 750 m2 dins un terreny de 2.114 m2. El venedor va ser un propietari rus i els compradors són el matrimoni Guardiola-Serra a través d'una empresa seva. La zona de Pedralbes és meravellosa, dalt de tot de l'Avinguda Pearson, prop de la Carretera de les Aigües amb les millors vistes de Barcelona. Les fotos de l'interior són de l'agència Pedralbes Properties però les xules són les del jardí, la piscina i les vistes.

PISCINA DE MARIA GUARDIOLA DE DIA:

pedralbes 1

pedralbes 2

pedralbes 3

pedralbes 4

Mansió Guardiola-Serra, Pedralbes Properties

PISCINA DE MARIA GUARDIOLA DE NIT:

Vistes casa Guardiola foto IG

Vistes de la casa dels Guardiola/ foto Instagram Maria Guardiola

Maria Guardiola rossa @maria.guardiola

Maria Guardiola rossa/ foto @maria.guardiola

La Maria, que ara és rossa, mostra als seus fans què veu cada nit quan surt a la terrassa, una piscina de fons blau envoltada de llums en forma de globus de colors, i les vistes esbiaixades des de la Collserola de Pedralbes sobre la nit barcelonina. Amb les llums de l'Avinguda Maria Cristina de la Font Màgica i Montjuïc a l'horitzó.  Ja és Nadal en una de les millors cases de la ciutat.