Cristina Serra acompanyava aquesta setmana Pep Guardiola en l'acte de lliurament del seu Premi a millor entrenador català. Va ser una gala molt amable a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm al carrer Rosselló de Barcelona presentada per la periodista d'esports més seguida del país, Marta Bosch. Guardiola no va descartar tornar al Barça si s'escau després de renovar 2 anys més amb el seu Manchester City. El president Piqué el convencerà. Mentre esfulla la margarida, en Pep passa el descans de la Premier League entre Abu Dhabi, l'emirat propietari del seu club, i Barcelona, casa seva. Viu còmodament instal·lat a una mansió de la seva propietat a Pedralbes, amb Barcelona als seus peus, en sentit figurat i literal. La casa la va comprar el matrimoni per 10 milions d'euros. L'amortitzen molt anant i venint. Aquesta tardor Guardiola i Cristina Serra llueixen guapos la moda tardor-hivern de l'empresa d'ella, Serra Claret. Guapos a la gala:

Cristina Serra Pep Guardiola Instagram
Cristina Serra Pep Guardiola Instagram

Pep Guardiola lluïa una dessuadora sota una americana de quadres i samarreta blanca, estil desenfadat però elegant, molt Serra Claret. La seva dona era la reina de la nit amb una jaqueta de pell negra que s'exhaurirà a les seves botigues. Li queda com un guant. Als 48 anys, Cristina Serra és un exemple de com vestir prop de la cinquantena sense semblar avorrida ni frívola. Ni massa jove ni massa gran, té el punt trobat a la roba i al look. El tall de cabells li escau del tot.

Pep Guardiola TV3
Pep Guardiola TV3
Pep Guardiola i Cristina Serra, Instagram

En el vídeo de l'acte del premi a Millor entrenador es comprova l'estupenda relació que mantenen els cònjuges, nòvios de tota la vida, de quan Pep era jugador i Cristina treballava a TV3. EN Blau és l'únic mitjà que recupera en primícia imatges de la Cristina Serra fent d'actriu a la sèrie juvenil El joc de viure. No cal fixar-se massa per afirmar que està igual que fa 25 anys, quan la Cristina Serra, mare de la Maria, el Màrius i la Valentina tenia l'edat de la seva filla gran, 22 anys:

Cristina Serra TV3
Cristina Serra TV3
cristina serra el joc de viure 1997 TV3
Cristina Serra, El joc de viure (1997) TV3

La sèrie dirigida per Jordi Frades es va emetre l'any 1997, era diària, de vespres, i està sencera al web de TV3. Una trama senzilla durant un centenar de capítols: un pis d'estudiants compartit, un bar, la facultat, amb amors, desamors, feines precàries i professors embolicats amb alumnes, com Jordi Boixaderes. D'aquell elenc no tots han seguit fent carrera, però el personatge més recordat per EN Blau és el de Cristina Serra. Els guionistes no s'hi van pensar gaire pel nom del personatge de la Cristina Serra, li van posar el mateix: Cristina. Així són mare i filla a la mateixa edat, 22 anys, la Maria i la Cristina:

 

Cristina Serra amb 22 anys TV3
Cristina Serra amb 22 anys TV3

Mare i filla clavades, els testos s'assemblen a les olles però les Serra-Guardiola no són de fang sinó de porcellana.