Maria Guardiola Serra ho ha tornat a fer. Cada nou post d'Instagram és notícia. Com a fenomen d'aquesta xarxa és digna d'estudi. Mica en mica, sense fer soroll, sense padrins, amb un compte inicialment tancat només per a qui ella acceptava, ha esdevingut el nou catàleg de moda juvenil que totes les noies de 21 anys volen imitar. Hi ha arribat gairebé sense proposar-s'ho. És famosa per part de pare i de mare. La genètica és totalment Serra, de la mare Cristina Serra, l'experta en moda i propietària de les botigues Serra Claret. Pep Guardiola és el geni, Cristina Serra és el talent. I Maria Guardiola Serra és aquest tros de dona que llueix una gavardina de color llampant, butano cridaner, sense cap altra peça de roba sota. Pell amb pell, una escala d'accés a una casa típica de Londres, un monyo i la gran Maria:

Maria Guardiola 2 IG
Maria Guardiola IG
Maria Guardiola 3 Instagram
Maria Guardiola a Instagram

Tres fotos com tres sols. Només unes sabates stiletto i una gavardina, cap altra peça de roba que distregui, una escala i un encreuament de cames. La noia és tota una top model. Ha après a posar-s'hi, a sortir a les fotos, com una professional. Ser Instagramer és un ofici: enquadrar bé, buscar el look, triar el decorat, maquillar-se i pentinar-se, i escriure un post directe "Trench coat session". Gavardina de temporada i un cor butano. La peça de roba s'exhaurirà. Fa com tantes instagramers i etiqueta la marca: és NAKD. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NA-KD.com (@nakdfashion)

Ja ho tenim, Maria Guardiola ha fet un anunci que han vist com a mínim mig milió de persones, els seus followers, més tota la gent que hi entra sense seguir-la més l'efecte rebot de notícies com aquesta. No és consumisme, no és Nadal, no és bellesa. És tot sumat i mesclat per una gran. La diva Maria Guardiola Serra.

Maria Guardiola baywatch IG
Maria Guardiola baywatch IG

 Maria Guardiola ja va lluir de Baywatch, roba interior o exterior, colors llampants o hivernals, a un interior o a un exterior. El ros platí els cabells li està com a ningú. Viu entre Barcelona, Manchester i Londres. No se sap qui és el seu nòvio. La reina d'Anglaterra ara és ella.

Qui és el nòvio?

Vestida impecable, amb una imatge molt acurada, i fins fa un temps nòvia d'un futbolista famós, Dele Alli. La parella va tallar i ara el jugador és al Besiktas turc i la Maria Guardiola passava les vacances a Eivissa al setembre, la millor època, i donava pistes que el seu cor pot estar ocupat un altre cop. D'entre les fotos a bord d'un iot l'última és molt explícita:

Maria Guardiola en bikini a Eivissa IG

Maria Guardiola en bikini a Eivissa IG

Maria Guardiola IG

La mà del nòvio, Instagram

Qui agafa la mà de la Maria? Un afortunat.