Maria Guardiola té una edat, 22 anys, un estat civil, soltera amb nòvio, i una professió, instagramer, que la fan una de les celebrities més seguides de Catalunya. En el món rosa ha superat la fama del seu pare, Pep Guardiola, que és una estrella però en l'esport. La família Guardiola Serra no fa parlar, tenen una vida discreta entre Barcelona i Manchester, entre futbol i moda, que els permet passar discretament per les TV, ràdios i premsa de paper cuixé. Però Maria és diferent, viu de la imatge, llueix looks increïbles, marques de moda, pentinats i maquillatge d'estrella de cinema, i mostra com ser elegant a un compte seguidíssim d'Instagram: 475 mil followers

Maria Guardiola ha aconseguit tot això sense que el públic conegui quina veu té: no concedeix entrevistes, no li fan realities a Netflix, TV3 no la té entre les VIPS de referència... però és la instagramer més fabulosa de Catalunya. El seu secret és infal·lible: mostrar sense exhibir. Ara que s'ha decidit a mantenir el ros platí de tint de cabells ha passat per la seva perruqueria favorita a Londres, ciutat on resideix gran part del temps: Harriet Fuller Hair. El resultat és fabulós. Aquesta és la nova Maria Guardiola:

Maria Guardiola Instagram
Maria Guardiola Instagram
Maria Guardiola rubia Instagram
Maria Guardiola rubia Instagram

The best, la millor escriu Maria Guardiola, referint-se a l'estilista que li ha deixat aquesta melena llarga, endreçada, escalada, arrissada i daurada. Maca del tot. Crida l'atenció les hores que s'hi ha dedicat, es nota en la indumentària que ha triat la filla del mister del Manchester City, un look d'anar al gimnàs amb roba d'esport Reebok, amb melic a l'aire i escot. Tota la comoditat de fer pilates però al saló de bellesa. Maria Guardiola superstar.

Maria Guardiola al gym

Algú va dir un dia allò de "Si t'aixeques ben d'hora ben d'hora, tot és possible". Era el Pep Guardiola recollint la medalla d'honor del Parlament de Catalunya i inspirant molts catalans en la cultura de l'esforç. L'únic que ens iguala és que el dia té 24h. El que ens diferencia és que en fem d'aquestes 24 hores. La seva filla ho té clar: aprofitar-les al màxim. Maria Guardiolainstagramer de 22 anys al gym, fent peses, ha seguit de camí a la feina pintant-se les ungles de rosa asseguda al seient del darrere en el seu taxi i ha arribat al taller de moda. I alhora ho penjava tot a Instagram, la seva principal font d'ingressos. Feina, salut, moda, bellesa, tot en un matí. Per això és la millor:

MG IG

Escriu en anglès: "Complint amb els propòsits de l'any nou". Com tots és anar al gimnàs. La gran de la família ha de mantenir-se en forma per fer de model de roba a Instagram i sua la cansalada. El look és fabulós, per senzill i ideal: cua de cavall, cinta, body i bambes del mateix color. Peses i estiraments per mantenir el to muscular en forma. Està forta, la noia.