Maria Guardiola té 22 anys acabats de fer i ha celebrat l'aniversari i el canvi d'any en parella a Nova York. El seu misteriós nòvio, que EN Blau especula que és un famós discjòquei, no ve a Catalunya on la instagramer viu a la mansió familiar a Pedralbes. Maria Guardiola acaba de penjar dos posts a instastories on explica què enyora de Catalunya: el cel clar i les palmeres del jardí de casa. Al Regne Unit ni una cosa ni l'altra. El cel és gris la majoria de l'any i els arbres no són tan tropicals com a prop de la Mediterrània. La foto del jardí de casa és un tresor: "Clear sky and palmtrees means home": El cel clar i les palmeres volen dir que soc a casa:

Maria Guardiola jardí, Instagram
Maria Guardiola jardí, Instagram
Maria Guardiola nou look Instagram
Maria Guardiola nou look Instagram

Al mateix milionari compte d'Instagram la filla de Pep Guardiola penja el seu últim look que arrasarà a les perruqueries catalanes, uns cabells tenyits, com sempre, de ros però recollits en una cua que causarà furor. Està més jove, guapa i canviada que en els darrers posts a les xarxes. Millorada, exòtica i fotogènica. La feina d'una instagramer és aquesta. Sorprendre i agradar. I vendre estilismes, complements, maquillatge i bellesa. De tot això n'hi sobra, ho du a la sang.

La noia viu molt implicada amb la Fundació Pep Guardiola. A Instagram té un enllaç per anar a la Fundació Guardiola Sala que organitza events i recapta fons amb finalitats socials. “Actuem en programes ja consolidats que persegueixen la integració de les persones més desfavorides.Col·laborem amb causes properes i justes, que no comportin tracte desfavorable o excloent per raó d’edat, cultura, ideologia, ètnia, gènere, nacionalitat i orientació sexual, o qualsevol altra condició o circumstància personal que limiti". Els que manen són vuit persones:

Fundació Guardiola  patrons
Fundació Guardiola patrons

Pere Guardiola i Sala n’és el President i els Vocals són els germans, la Francesca, l’Olga i el Pep; la Laura Guerra; la Cristina Serra, dona del Pep i els germans Albert i Manel Estiarte, íntims amics de la família. La Maria és qui en dona millor publicitat en un Instagram que sedueix, promociona i és maco. La Fundació Guardiola Sala és una iniciativa liderada per 4 germans i membres de les seves famílies, així com amics i col·laboradors propers. Una bona causa. Convé seguir-la.