Maria Guardiola protagonitza la primera parella de l'any. 2022 ha estat el de les ruptures, de Piqué en avall, tothom s'ha separat, Aleshores 2023 ha de ser l'any de l'amor. No només perquè els divorciats estan disponibles, de la Preysler a Shakira, sinó perquè la vida és pendular i ara toca enamorar-se. I la gran Maria Guardiola, instagramer hiper-exitosa, filla de famosos, catalana de l'any, acaba de fer esclatar la bomba i apareix al seu viatge de vacances a Nova York amb un noi alt, morè, amb barba i sembla que molt atractiu. Ells s'hi lliura fent-se un petó molt romàntic amb una foto espectacular en blanc i negre i amb un missatge prou explícit i sense embuts: un cor vermell. Senyores i senyors, el nòvio de Maria Guardiola:

Maria Guardiola Instagram
Maria Guardiola Instagram

Ho ha penjat al seu compte de mig milió de followers junt amb una imatge de nit de discoteca a Brooklyn, el barri cool de Nova York, mentre sona Dixon. Fotos fosques, d'intimitat, amor i petons a l'orella. El nòvio de moment és un atractiu misteriós home alt, més que ella, amb barba arreglada i no costa suposar que molt guapo. De nit es petonegen a la discoteca, de dia van agafats de la mà pels carrers de la ciutat:

MARIA DE DIA

Maria Guardiola i el sue nòvio IG
Maria Guardiola i el nòvio IG

MARIA DE NIT

Dixon Instagram
Sona Dixon a Instagram de la Maria Guardiola
Maria Guardiola portada IG
Maria Guardiola a NYC IG

Els fidels seguidors de la Maria estan d'enhorabona, si ella té parella els posts d'Instagram seran encara millors. Mai no ha mostrat una parella a xarxes, ni quan era un futbolista extremadament famós de la Premier, Dele Alli, ara al Besiktas turc i sense la Maria, ni quan ha tingut nòvios menys celebrities. ¿Qui és aquest misteriós noi de barba? Se sabrà perquè ella, juganera, no se n'amaga, cor vermell i però. Què més volen els seguidors, la cara de l'afortunat. Tenir de parella la millor instagramer de Catalunya no és a l'abast de molts. Toca esperar. Tot està ocult al mòbil de la Maria Guardiola. EN Blau té una teoria de qui és:

A l'estiu ja va ensenyar la mà tatuada que li agafava la cama a un iot

Quan el passat estiu la Maria Guardiola passava les vacances a Eivissa al setembre, a la millor època, donava pistes que el seu cor pot estar ocupat un altre cop. D'entre les fotos a bord d'un iot l'última és molt explícita:

Maria Guardiola en bikini a Eivissa IG

Maria Guardiola IG

Maria Guardiola en bikini a Eivissa IG

Maria Guardiola en un bikini fúcsia elèctric a la proa del iot i quan va a popa a asseure's a taula, un noi tatuat li posa delicadament la mà a la cama, concretament a la cuixa esquerra. Sembla evident que l'Instagramer està volent dir alguna cosa als fans amb aquesta instantània, té nou nòvio. Només oferia dues pistes per conèixer-lo: va tatuat a l'avantbraç i la mà i etiqueta només un noi a bord del iot: Jermaine J-funk, un discjòquei de color que s'ha especialitzat en punxar a bord de festes de creuers. Són amics i se segueixen a instagram. Si la mà és seva o no, tot indica que sí, és l'únic noi etiquetat a bord És el noi de la dreta a la foto d'Instagram, amb
(ups) barba:

Jermaine J Funk a la dreta twitter
Jermaine J Funk a la dreta twitter
MG IG
MG IG

Un cor vermell, un petó furtiu i els ulls de la Maria tancats, deixant volar el seu cor, vermell.