Maria Guardiola és, amb 20 anys, una de les millors influencers del país. Té un compte d'Instagram que segueixen prop de 150 mil persones, una multitud tenint en compte que no el té obert. La filla de Pep Guardiola i Cristina Serra porta la moda a la sang. La seva mare és una reputada experta.

Cristina Serra, mare de la Maria, en Màrius i la Valentina, és copropietària de l'empresa de moda Serra Claret, amb botigues a Barcelona i Manresa. Va començar a TV3 l'any 1993 com a Coordinadora de Vestuari al programa  de Joaquim Maria Puyal Un tomb per la vida.  Després d'una experiència com a actriu a la sèrie de TV3 El joc de viure, ara està centrada en la seva empresa familiar..

pep guardiola i cristina Serra GTRES

Pep Guardiola i Cristina Serra, GTRES

La seva filla gran, Maria, també és fan de la moda i llueix estilismes a un racó de casa seva a Barcelona. Tal i com va publicar EN Blau, és una mansió amb jardí i piscina amb vistes a Barcelona des del barri de Pedralbes, al carrer Font del Lleó. Va pertànyer a un excompany de Pep al Barça, el central mexicà Rafa Márquez.

Així és la primogènita i el porxo amb piscina a Barcelona dels Guardiola-Serra:

maria guardiola 1 ig

maria guardiola 2 ig

maria guardiola 3 ig

Maria Guardiola a casa seva a Pedralbes, Instagram

Segons consta al Registre de la Propietat, que és públic, l'operació formalitzada el passat mes de març va consistir en una compra-venda per 10 milions d'euros d'una mansió de 750 m2 dins un terreny de 2.114 m2. El venedor va ser un propietari rus i els compradors, el matrimoni Guardiola-Serra a través d'una empresa seva.

La zona de Pedralbes és meravellosa, dalt de tot de l'Avinguda Pearson, prop de la Carretera de les Aigües amb les millors vistes de Barcelona. Les fotos de l'interior són de l'agència Pedralbes Properties:

pedralbes 1

pedralbes 2

pedralbes 4

Web Pedralbes Properties

Maria Guardiola gaudeix d'estades a Catalunya on va i ve amb la seva família mentre Pep Guardiola resideix a Manchester com a exitós entrenador del City.

La jove ha estat notícia per unes imatges amb la seva parella, el jugador del Tottenham, Dele Alli

maria guardiola i dele alli instagram

maria guardiola ig

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dele (@dele)

Segons el tabloide que va fer les fotos al bar de Londres, "Dele i Maria no semblaven tenir cap preocupació. No els va fer res que els veiessin fent-se petons davant la cabina del discjòquei. Estava ple de persones de festa mirant. Totes les taules reservades i plenes. Estaven junts, en grup i en un ambient acollidor. Semblaven acabats de casar".

Als 20 anys festeja amb un futbolista. A Catalunya, la famosa és ella. Heretarà una empresa de moda. Fabulosa.