Els dos principals diaris esportius catalans obren aquest dijous amb el retorn de Pep Guardiola al Barça: Laporta sueña con Pep a Sport i més en petit Guardiola, el deseado al poc afí diari de Godó, Mundo deportivo. El xup-xup a Barcelona va començar quan es va descobrir que el passat mes de març la família Guardiola-Serra va adquirir una mansió a Pedralbes per 10 milions d'euros. EN Blau va mostrar les fotos de la casa aquí. 

Guardiola Pixelar1

pep guardiola hijos GTRES

Pep i Cristina amb els seus tres fills, GTRES

Cristina Serra, la dona de l'entrenador del Manchester City que dissabte podria guanyar la seva primera Copa d'Europa fora del Barça, té els negocis a Catalunya. Va i ve i és una raó més per l'esperadíssim retorn d'en Pep a casa seva. El pare d'en Pep, Valentí, ha quedat vidu recentment i què millor que tenir el seu fill a prop.

cristina serra EP

Cristina Serra, EP

Cristina Serra, mare de la Maria, en Màrius i la Valentina Guardiola, és co-propietària de l'empresa de moda Serra Claret, amb botigues a Barcelona i Manresa. Una marca d'èxit per una experta en moda. Va començar a TV3 l'any 1993 com a Coordinadora de Vestuari al programa  de Joaquim Maria Puyal Un tomb per la vida. La seva telegènia i desimboltura la va fer debutar de presentadora davant les càmeres al programa Per molts anys i va arribar a fer d'actriu a una sèrie juvenil que va marcar tota una generació: El joc de viure. Així era la jove Cristina Serra fa 25 anys a TV3:

CRISTINA SERRA D'ACTRIU A TV3, ANY 1997:

Cristina Serra TV3

cristina serra el jov de viure tv3

Cristina Serra, El joc de viure (1997), TV3

Cristina Serra és ara la dona del millor entrenador del món. Casats a Matadepera l'any 2014, allunyats dels flaixos, hi ha imatges del matrimoni al Parlament recollint la Medalla d'Or o de celebracions per tots els equips on ha passat. Formen un dels matrimonis més sòlids del futbol. Guapos, treballadors, familiars i amb molt d'èxit. I en el futur veïns de Barcelona, un altre cop.

familia guardiola pepe hijos EP

pep guardiola i cristina Serra GTRES

cristina serra pep guardiola Instagram

Cristina Serra i Pep Guardiola, Instagram

Els poc perfils que s'han publicat de Cristina Serra sostenen "Se sabe que es una mujer culta, elegante y que comparte el independentismo catalán y la pasión del cine y la moda de su marido" (Vanitatis). Una família de postal per un esperadíssim retorn a Catalunya, per entrenar o exercir un càrrec esportiu al Barça. Només Laporta ho pot aconseguir. I si només venen de visita, benvinguts.