Pep Guardiola és a prop del cim. Juga dissabte 29 de maig la seva primera Final de Champions des de les dues que va guanyar entrenant el Barça. Ara té més mèrit ja que l'equip que entrena no pertany a l'elit del futbol europeu i és ell qui els hi està portant. El Manchester City té exactament zero Copes d'Europa. Pep és el millor entrenador de la seva època. La setmana del de Santpedor començava comprant-se una casa a Barcelona, seguia guanyant la Premier League i acaba amb la seva filla gran trobant l'amor amb un futbolista. Maria Guaridola surt amb Dele Alli del Tottenham. Però Cristina Serra i Pep Guardiola tenen un altre fill major d'edat: Màrius Guardiola.

pep guardiola hijos GTRES

Pep Guardiola i els seus tres fills, GTRES

Els tres fills són la Maria de 20 anys, en Màrius de 18 i la petita Valentina de 13. Viuen al Regne Unit i tornen algun cop a Barcelona on hi tenen família i els negocis materns. Des que el tabloide britànic The Sun ha fet més popular la primogènita amb fotos en actitud afectuosa amb la seva parella, molts a Catalunya han descobert que els dos fills adults del millor entrenador del Barça tenen compte d'Instagram. Només per a followers que acceptin. No pas oberts. La sorpresa és que la filla tot i ser tancat té 40 mil seguidors:

maria ig TUIT

marius ig TUIT

maria guardiola Instagram

marius guardiola GTRES

Maria i Màrius Guardiola, Instagram/GTRES

En Màrius és un noi espigat, amb ulleres d'intel·lectual i serrell, amb una retirada a Daniel Radcliffe, l'actor que interpreta Harry Potter. Molts recorden encara el dia del comiat de Pep Guardiola al Camp Nou, el maig de 2012, quan va acompanyar-lo tota la família a la banqueta en un camp buit. El jove Màrius imitava el seu pare fent veure que donava ordres des de la banda. Aquell noi divertit i espavilat s'ha fet gran:

marius guardiola a la banqueta 2012, TV3

Màrius Guardiola en l'adeu d'en Pep, 2012, TV3 

Un altre gran moment per la família fou quan el Parlament de Catalunya va concedir la Medalla d'Or al pare. La premsa rosa recordava la família junta i orgullosa fa 10 anys: "Su mujer, Cristina Serra, con la que lleva más de veinte años, y sus tres hijos: Marius, de 10 años; María, de 8; y Valentina, de 3, a la que su padre sostenía en brazos. Estuvieron sus padres, Dolors y Valentí, y sus hermanos, Fran, Olga y Pere".

familia guardiola pepe hijos EP

Família Guardiola a les portes del Parlament, EP

Una família que a Istambul podrà veure en Pep guanyant, tant de bo,  la seva 3a Champions entrenant dos equips diferents. I només té 50 anys. Un orgull per Catalunya.