La seva va començar com una relació platònica. Però ves a saber què passarà com la cosa segueixi així. Toni Cruanyes i Marc Giró tenen una química especial. Durant molt de temps, la graella de TV3 va fer que compartissin pantalla. El primer, fent un avançament de les notícies del TN Vespre en el programa immediatament anterior, l'Està passant, on hi col·labora el segon. Pantalla partida, piropos que van i venen i fins i tot, peticions de matrimoni.

Una broma televisiva que, com passa sovint, no seria estrany que hi hagués algun percentatge de realitat. De moment, la cosa no anirà a més. Cruanyes viu feliçment amb el seu marit, Eugeni Villalbí, i els seus dos fills. I Giró també fa molts anys que està enamoradíssim de la seva parella, el també televisiu Santi Villas, des que es van conèixer a Les 1000 i una fa 24 anys. Però això no treu que quan tots dos comparteixen pla, saltin espurnes.

cruanyes cafe

Toni Cruanyes / @toni_cruanyes

MARCGIRO 004

Marc Giró / Foto: Montse Giralt

La passió sembla, però, desnivellada. Desfermada pel que fa a Giró, i més continguda pel que fa a Cruanyes. Un les deixa anar i l'altre les entoma, però també respon amb tanta o més picardia. Fan una parella (televisiva) meravellosa, i de tant en tant ens regalen moments impagables. Com el d'aquest dilluns, quan tots dos s'han retrobat al programa de Toni Soler. Després de molt de temps separats catòdicament, Cruanyes li parla a Giró de barbes: "Si vols que em deixi barba, jo me la deixo". "No, no, manten-te ferm". La qüestió pilosa ha anat derivant, però, en promeses més agosarades. Giró: "Per què no m'heu avisat? M'hagués fet un lífting". Cruanyes: "És molt maco això, molt bonic". Giró ja no pot més i promet: "Si és que al final, me'l faig, t'ho dic sincerament, eh?". Soler i Cruanyes riuen nerviosos i tallen la connexió, "abans que vagi a pitjor", diu el primer. Però Cruanyes continua alimentant la bèstia i publica: "love is in the air"... 

Al final, qui juga amb foc s'acaba cremant... I la temperatura a TV3 quan ells dos s'ajunten, es dispara.