Marc Giró és un robaplanos, el paradigma del millor col·laborador possible. Cada cop que apareix, atrau els focus i brilla més que la resta. Té un valor molt preuat en TV: és apassionat, vehement, culte i ràpid. Pot parlar de moda o de violència de gènere. És molt bo. I a Espanya no el coneixien prou. Tot just alguna secció al programa oblidat de Buenafuente a La Sexta, En el aire. A Catalunya és molt famós. Compagina el programa líder de la ràdio Vostè primer de RAC1, els dilluns a l'Està passant a TV3 i té temps de publicar un dels llibres de Sant Jordi, Pijos (ed. Univers). 

MARC GIRÓ A LA SEXTA 2015

marc giro la sexta

En el aire, La Sexta

MARC GIRÓ A TELECINCO, 2021:

marc giro T5

Rocío, Telecinco

Telecinco ha descobert un tertulià fabulós pel seu programa estrella, Rocío, el debate. Cada dimecres té cadira fixa entre les dones que omplen el plató del programa més vist d'Espanya. I es menja el plató. És qüestió de temps que la premsa rosa l'entrevisti en parella. Fa anys que està casat amb un altre presentador de Telecinco, del programa Cuatro al día. El seu marit és el co-presentador amb Joaquín Prat d'aquest espai de tardes: Santi Villas. Van coincidir al programa de Jordi González a TV3 l'any 1998. Ara estan casats.

santi villas Telecinco 

Santi Villas, Cuatro

Una parella moderna, sense fills i discreta. Marc Giró a La Sexta va fer un monòleg memorable: "Un marido marica te da temas de conversación, es más práctico y más ameno’". Una parella estel·lar, cunyats d'un altre matrimoni mediàtic i popularíssim, el de Thais Villas i Òscar Dalmau. Tots han triomfat a TV3 i ara són estrelles a Telecinco, Cuatro i La Sexta.

marc giro tv3

santi villasa tv3

thais villas TV3

Marc Giró, Santi Villas, i Thais Villas, TV3

Marc Giró i Santi Villas tenen dos comptes d'Instagram que són dues obres d'art: poètics, divertits i telegènics. No hi apareixen mai junts. Es reserven per una portada de la revista Hola. Un posado com d'aristòcrates. Són populars, catalans i amb èxit televisiu. La parella del moment.