'Supervivientes' escalfa motors i només resten dos o tres noms per completar l'elenc que partirà cap a Hondures. La llista d'enguany no és extremadament atractiva, al marge d'Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores. Però és una qüestió de morbo més que de la pròpia experiència, i podria haver negociat la seva sortida per no deixar sol al seu marit enmig del terratrèmol Rocío Carrasco. La jugada és de traca: Vasile tenia la carta amagada i fins que no estava al sac i ben lligat, no s'ha mogut. La resta, fluixet: concursants de 'La Isla de las Tentaciones', Sylvia Pantoja, Alejandro Albalá... la sensació de déjà vu és extrema. Conscients d'això, la cadena avança que un dels noms serà una bomba. I dels que estan circulant, dos d'ells són notables. Un s'ha descartat, Nacho Palau, l'ex de Miguel Bosé. L'altra sembla fer tot el contrari: Mar Torres, exnòvia de Froilán i hereva de l'imperi murcià de l'embotit El Pozo. Telecinco fa tremolar la Zarzuela.

Froilán y Mar Torres @martorresss

Froilán amb Mar Torres / @martorresss

bronca froilan mar torres revista

Froilán i Mar Torres barallant-se / Twitter

Torres és un personatge hipnòtic: no només per la seva turmentosa relació amb el díscol nebot de Felip, que ens va deixar estampes per a l'eternitat, si no també per la seva personalitat: excessiva seria una paraula adient. Li agrada exhibir-se, com demostra a les xarxes socials, i des de fa temps que especula amb el seu salt a la televisió, on la seva fama es multiplicaria. També la seva exposició, i no seria gens estrany que acabés explicant-ho tot sobre el seu famós ex i la seva relació amb la Casa Reial. En la recta final del càsting, tothom la mira i percep senyals de que aviat agafarà l'avió per llançar-se de l'helicòpter: es matxaca dia rere dia al gimnàs amb un entrenador personal de famosos, té trobades amb 'socialités' que van concursar a 'SV' en el passat (Carmen Lomana), i un últim detall que molts consideren un descuit significatiu: penjar una foto amb un amic sota el títol de "despedidas". O el noi se'n va a viure a Tombuctú o la Mar ens vol dir alguna cosa. 

Mar Torres con Carmen Lomana @martorresss

Mar Torres amb Carmen Lomana / @martorresss

Mar Torres despedida amigo @martoresss

Mar Torres comiat amic / @martoresss 

Mar Torres gimnasio @martorresss

Mar Torres gimnasio / @martorresss

Felipe cara fàstic detall Observatorio violencia de genero GTRES

Felip amb cara de fàstic / GTRES

La jove de Múrcia té ambició i moltes ganes de 'faranduleo'. Telecinco pot ser l'aparador perfecte per al seu estil de vida. El problema el tenen Froilán i Felip: els estima molt, però "la fama cuesta". I pot acabar pagant el preu de la indiscreció televisada i deixar les vergonyes de més d'un a la vista de milions d'espectadors. Seria meravellós. Votem SÍ i salvar a MAR TORRES. Paguem el que calgui. Però que parli.