El destí és capritxós: ara que sona el nom de Froilán com a "futur" Rei d'Espanya, li passa com a l'anunci dels 'donetes': li surten amics com bolets. Fins i tot tornen aquells que el van abandonar. El positiu en covid de Felip ha disparat les alarmes i les mofes, especialment amb la possibilitat de veure l'inclassificable net de Joan Carles amb la corona espanyola. Fa gràcia, sobretot perquè seria el fi absolut de la monarquia. Ara bé, hi ha qui potser no s'ho pren a broma i veu allà una oportunitat. Per exemple, l'exnòvia i hereva de l'imperi multimilionari dels embotits El Pozo: Mar Torres. Un periodista l'ha enxampat sortint d'un restaurant i el que ha dit és de traca.

Mar Torres novia Froilan 4 @martorress

Mar Torres exnòvia Froilán / @martorress

Froilan surt d'un cotxe GTRES

Froilán surt d'un cotxe / GTRES

Mar i Froilán van trencar a les acaballes del passat mes d'abril, després de 6 anys de nòvios. Les seves bronques, farres, anades i tornades són llegendàries. L'amor es va acabar i la multioperada Torres, de 21 anys, es va refer ràpidament amb un altre xicot. No han durat gaire, i van passant noves conquestes. Ara bé, no oblida al Marichalar, i tot i assegurar que no vol tornar amb ell assegura misteriosa que "le quiero con locura. Donde hay amor, quedan cenizas". Ves a saber si la noia veu la porta oberta al tron d'Espanya, per molt que fos efímer i escandalós. Sigui com sigui, Torres ha confessat quin és el seu objectiu professional: no té a veure amb els seus estudis universitaris, on comparteix pupitre amb Fro, ni tampoc amb la seva carrera d'influencer, que ha abandonat. Tot passa per la tele i la fama: participar en un reality. "Se puede decir que sí, que me veréis", ha dit. Entre rialles nervioses, es veu a 'Supervivientes': "Todo el mundo me tacha como una niña de papá, pero en realidad no lo soy". Ahá.

FROILAN PREOCUPAT MAR TORRES gtres

Froilán preocupat amb Mar Torres / GTRES

Mar Torres novia Froilan 9 @martorress

Mar Torrres amb una cervesa / @martorress

froilan smoquing GTRES

Froilán de festa / GTRES

Si us plau, si us plau: Froilán de rei, Torres de regent i tots dos fent la prova de cultura general a Honduras. Feu-nos feliços.