De la "reina de corazones" de les celebrities espanyoles s'havia dit gairebé de tot, però les declaracions que ha emès el programa Socialité de María Patiño a T5 són, probablement, de les més agressives que hem sentit mai. Venen signades per la sang de la seva sang: parlem d'Alexandra, una cosina d'Isabel Preysler, que l'ha deixat pel terra amb qualificatius explosius. Alexandra no s'ha mossegat la llengua, i retrata a la parella de Mario Vargas Llosa com a una persona "fría, calculadora i que vende una perfección que no existe". El motiu de la desavinença, un episodi familiar funest: segons explica, està molt decebuda amb ella arran de la mort de la germana d'Isabel, Beatriz, l'any 2011. "Se desentendió completamente y ni siquiera asistió al funeral para despedirla", assegurava al programa. Ha trigat en dir la seva, però quan ho ha fet, ha anat a per totes.

Alexandra cosina Isabel Preysler T5

Alexandra Grimaldi cosina Isabel Preysler a T5

Isabel Preysler ulls oberts T5

Isabel Preysler ulls molt oberts T5

El reguitzell d'improperis és de traca. La considera "una serpiente" i revela un dels grans secrets de la famosa filipina: "se está quedando calva. Se hace injertos de pelo. No sé ni cuantas operaciones de estética lleva ya". Fa molt de temps que no parla amb ella, però tampoc l'enyora. Més aviat, tot el contrari, la detesta profundament i l'assenyala com a una germana pèssima. S'ha despatxat a gust, queda clar. El contingut ha estat tan contundent que l'advocat de la Preysler s'ha posat en contacte amb el programa per puntualitzar que Alexandra Grimaldi no manté cap tipus de relació amb ella, tot i que sí que ho fa amb Chábeli, la primera filla que va tenir amb Julio Iglesias

Clica a la imatge per sentir les declaracions:

Isabel Preysler amb cosina Alexandra T5

Isabel Preysler amb cosina Alexandra Grimaldi T5

María Patiño sobre Isabel Preysler Socialité T5

María Patiño sobre Isabel Preysler Socialité T5

preysler operada GTRES

Isabel Preysler operadíssima GTRES

preysler arusitys la 6

Isabel Preysler roncant a l'AVE La Sexta

jaime marichalar i isabel preysler  EFE

Isabel Preysler amb Mario Vargas Llosa i Jaime de Marichalar als toros EFE

La Presyler és la reina del paper cuixé, de la ceràmica i dels Ferrero Rocher. Però ja sabem perquè no ha estat mai 'chica Pantene'.