Un dels secrets de l'exitós programa Tu cara me suena és la química que hi ha entre els diferents membres de l'equip. La tria de famosos que hi participen és important, la qualitat de les seves imitacions de cantants i cançons també, el bon rotllo que desprenen tots plegats, compta, i que sigui un programa blanc per a tota la família també hi juga un paper important.

Però és evident que la bona sintonia que s'ha generat amb el pas dels anys i les edicions entre els quatre membres del jurat i el presentador és una de les claus de l'èxit. Carlos Latre, Chenoa, Àngel Llàcer, Lolita i Manel Fuentes són com una família molt ben avinguda. I es nota.

fuentes manel 253875708 898883330766744 4266792856074661236 n

Manel Fuentes, amb Chenoa, Àngel Llàcer i Lolita al plató de 'Tu cara me suena' / @fuentes_manel

El presentador català s'ho passa pipa amb els seus companys de programa, i es nota. Fuentes és còmplice dels membres del jurat tant davant de càmeres com darrera, i de tant en tant, a les xarxes socials regala algun vídeo impagable del feeling que té amb tots quatre.

Per exemple, amb Lolita. Impossible no estimar-la. Simpàtica, espontània, sense pèls a la llengua i amb una saníssima virtut que no tothom té: fotre's d'ella mateixa i prestar-se a qualsevol moment que pugui provocar un somriure en els espectadors i seguidors del programa.

fuentes manel 258616306 182478480762375 5115663196552921838 n

Manel Fuentes, amb Lolita... 'Tu zapato me suena'? / @fuentes_manel

Sovint, Fuentes, sorneguer, aprofita les pauses o les prèvies per, mòbil en mà, gravar moments que són una benedicció pels espectadors. Moments al camerino, per exemple, amb Lolita, on li fa un personalíssim test a la cantant, els dos galta contra galta, còmplices, i on Lolita respon sense embuts a algunes qüestions que li va plantejant el seu amic.

"Estoy aquí con el alma de 'Tu cara me suena', Lolita Flores, que se está pintando las uñas, y le voy a hacer un test rápido", diu Fuentes. "¿Un té o un test?", pregunta ella. Meravellosa.

fuentes y lolita

Manel Fuentes i Lolita / @fuentes_manel

"¿El bocadillo que más te puede gustar del mundo?". "El de queso con tomate". "¿El olor que más te gusta?". "El mío". "¿El que menos te gusta?". "El de alcantarilla". "Si pudieras escuchar sólo una canción desde ahora hasta el resto de tus días, ¿cuál sería?". "'Siete vidas', de mi hermano"...

Com acaba el test? Quan Fuentes li pregunta en quin número està pensant i Lolita no encerta ni en tres ocasions. Sensacional. Com diu el mateix Fuentes, "Aquí está el test definitivo!! Hoy: Lolita!! ¿Qué contestarías tú? Os leo!! Cosas que pasan en los camerinos de 'Tu cara me suena'":

Fans absoluts de Lolita. Emplacem Manel Fuentes a continuar fent aquests vídeos des dels camerinos explicant què fa, què diu i què pensa Lolita. Impagable.