No hi ha ni un sol concursant d'OT que hagi despuntat tant com els de la primera edició. David Bustamante, David Bisbal o Chenoa, entre d'altres. El mateix va succeir en la tornada del format amb rostres com Aitana, Amaia o Lola Índigo. La resta ni recordem. Són joguines trencades, com és el cas de Vicente Seguí, concursant d'OT 2003. El jove es va convertir en el guanyador de la tercera edició.

Encara que no ha destacat ni s'ha convertit en una figura pública ha pogut llaurar-se un futur en aquest món tan complicat. Ha viscut del seu art, tanmateix després d'anys dedicat a la música anuncia que es retira temporalment dels escenaris a causa d'una malaltia que se li ha diagnosticat. "Fins aviat", ha assenyalat en el seu compte d'Instagram, juntament amb una imatge en la qual posa davant el mar.

Vicente Seguí s'aparta dels escenaris i demana descans

Ha compartit un missatge a les seves xarxes socials agraint a tots els seus seguidors l'afecte que li han mostrat en aquestes últimes dècades. "Aquest missatge a moltes i molts de vosaltres us serà igual, però està escrit, en concret, per a totes i tots els que m'heu donat afecte, amor, companyia i suport, entre moltes altres coses 'bones' durant gairebé 20 anys. Estic malalt i necessito curar-me", ha començat explicant.

No ha volgut entrar en molts detalls sobre la malaltia que li han diagnosticat, però sembla que la recuperació serà llarga. "Deixaré la música, de moment totalment, i no sé si en un futur podré reprendre-la des d'un punt d'alegria pura i veritable".

Vicente Seguí demana tranquil·litat. El cantant vol descansar i centrar-se en la seva recuperació. De fet, ha demanat a totes les persones del seu entorn que no es posin en contacte amb ell en cap moment. "Els que em voleu, jo ja sé que em voleu, el vau demostrar durant molt temps i continueu fent-ho, així que no és necessari que us lamenteu per mi, i en la mesura possible, us demano si us plau (gairebé suplicant-ho), que no m'envieu missatges ni em truqueu (sobretot pel mòbil, a tots aquells que teniu el meu número de telèfon, si veig que no tinc els resultats que necessito pel mòbil, hauré de bloquejar molt a la meva pena, però si és així no te'l prenguis com un atac a la teva ajuda i persona, és simplement per a la meva supervivència)".

Finalment, ha aclarit que serà ell mateix qui es posi en contacte amb els seus éssers estimats quan així ho consideri: "Quan us necessiti, us buscaré, i si vosaltres em continueu volent buscar i trobar-me, així serà, i si no, no passa res, us desitjo el millor a totes i tots i molta felicitat per a tots els que teniu els cors purs. Us vull i eternament agraït per tot lo bo i màgic".