El dilluns 28 de març a la tarda el programa Sálvame de Telecinco va començar una nova etapa, després d'uns mesos molt dolents d'audiència. Una nova etapa, sense Carlota Corredera, David Valldeperas i Alberto Díaz, presentada per Jorge Javier Vázquez i dirigida per Óscar Cornejo, director de la productora La Fábrica de la Tele. Una nova etapa amb què es vol tornar als inicis del programa i recuperar a tots els espectadors que amb el temps han deixat de veure l'espai. No sabem si ho aconseguiran, el temps dirà. Un programa, per marcar una nova etapa, al qual van anar alguns dels col·laboradors més importants de l'espai. Parlem, entre altres, d'Anabel Pantoja, María Patiño, Belén Esteban, que ara té programa propi, Lo de Belén, i Lydia Lozano. I precisament Lydia Lozano va ser una de les grans protagonistes de la tarda. El motiu no va ser cap altre que la gran plorera que li va entrar en directe amb la que va deixar a tothom completament descol·locat. Va ser Belén Esteban la que va tirar de la manta i es va veure obligada a explicar els motius de la gran plorera de la periodista canària. Tot el que va passar, a continuació.

pla|plànol general salvame

Col·laboradors del programa 'Sálvame' / TELECINCO

El programa de les tardes de Telecinco estava parlant de la bufetada que Will Smith, durant la gala dels premis Oscar, durant la nit del diumenge 27 de març, va deixar anar en directe al còmic Chris Rock. Una bufetada que en un moment inicial molta gent es va pensar que es tractava d'una broma pactada entre els dos. Però no. No era cap broma. A Sálvame, igual com molts altres programes de la televisió, no van dubtar a comentar l'ocorregut. Després que María Patiño condemnés l'agressió i digués que les dones es saben defensar per elles mateixes, sense l'ajuda d'homes, Lydia Lozano va demanar la paraula. La periodista va dir: "L'humorista no té per què saber els problemes dels altres". Unes paraules que van desfermar la bogeria en plató. Tots van començar a parlar alhora i gairebé cridant dient que estava molt equivocada i no tenia raó. I és veritat. Doncs la malaltia d'alopècia que pateix la dona de Will Smith, des de l'any 2018, és un fet mundialment conegut. Al igual que també és sabut per totohom que Will Smith i Jada Pinkett són parella oberta. Un argument que Jorge Javier va traslladar a Lydia Lozano perquè s'adonés de la burrada que acabava de dir.

lydia gallard|ufanós plora salvame 2

Lydia Lozano / TELECINCO

lydia gallard|ufanós plora salvame 4

Lydia Lozano / TELECINCO

lydia gallard|ufanós plora salvame 3

Lydia Lozano / TELECINCO

Després de diversos segons en què ningú va entendre res, Belén Esteban donar un cop de mà a Lydia Lozano i va revelar el motiu de les seves llàgrimes. "Dimarts va ser el funeral del seu germà i va reunir a tota la seva família", va començar dient la de Paracuellos del Jarama, perquè tothom sapigués que des de fa uns dies Lydia està travessant un dur moment. "Des del dimarts que està tocada però li he dit que ha de seguir endavant perquè la vida és així. Està passant uns dies dolents i se li està removent tot amb el que li va passar al seu germà amb el covid", va rematar Belén Esteban. Passada l'estona, Lydia Lozano va deixar de plorar i quan es va tranquil·litzar va voler aclarir el motiu de per què havia dit que l'humorista no ha de saber els problemes dels altres. "Jo, per exemple, no tenia ni idea de la malaltia de la dona de Will Smith. Quan la vaig veure passejant per la catifa vermella amb el cap rapat vaig pensar que m'encantava el seu look. Després, quan he vist la moguda, no tenia ni idea de la història".