Lydia Lozano és de les poques estrelles clàssiques de Sálvame. Als seus 60 anys la madrilenya encara té secrets amagats i cal que algú els ventili en directe. El grup inicial de quan Sálvame era només un late night per comentar Supervivientes ara fa més de deu anys, Belén, Kiko i Lydia, encara sosté el programa. Però són necessaris nous tertulians per sortir del bucle i la millor és Laura Fa.

Aquest dilluns Sálvame (17%) va derrotar el culebrot turc d'antena 3 (15,4%) amb la seva millor arma: Lydia Lozano plorant. Infalible. Vídeo:

lydia lozano Telecinco

Lydia Lozano plora, Telecinco

Laura Fa anunciava que tenia una informació “muy heavy” sobre Lydia Lozano. La tensió que havia generat l'anunci provocava les llàgrimes de Lozano. Belén: "No llores, no empieces".

Lydia: "Que todos sabéis cosas de mí. ¿Y cómo se queda la gente ahora?. Llevo una vida súper normal, mi casa, mi familia. Como se puede dar ese titular: que tengo cosas muy gordas. Pero qué os he hecho yo: ¿os robo las carteras, os echo cianuro en la coca-cola?. Si voy a mi puta bola... Todos los días sacáis porquerías. No tengo líos, me acuesto tarde, voy a fiestas... Qué imagen tengo. Si me acuesto tarde porque me acuesto tarde..."

lydia lozano brota t5

Lydia Lozano en ple brot, Telecinco

Lydia Lozano esclata en llàgrimes davant l'advertiment de Laura Fa. La catalana revela quin secret amaga Lydia: ella porta els comptes dels seus Clubs de fans des d'on es posa a parir els companys de Sálvame. Laura Fa explica com ho va saber. 

Un dia Belén Esteban volia saber si es podia publicar una imatge fixa amb música a Instagram, Laura li explica i Lydia volia aprendre'n. Li va mostrar el seu mòbil i Laura Fa es va quedar en shock: “Digo pero si tú no tienes redes y me dijo que sí, que un familiar le llevaba las suyas y ella tenía acceso. Claro cuando veo la cuenta veo que es la del club de fans que nos pone como nos pone a todos… Enseguida me lo quitó”.

lydia lozano laura fa t5

Lydia vs. Laura, Telecinco

Laura Fa passa per ser la que fa el paper més desagraït, però indispensable: a la contra de patums com Kiko Matamorros o Lydia. S'atreveix, entra a tot, no s'arronsa. Imprescindible.

Lydia ha amagat que comptes amb centenars de milers de seguidors els porta ella i la seva família, per deixar-la bé, cosa natural, o criticar d'amagat els col·laboradors com Laura Fa. Lleig.

INSTAGRAM CLUB DE FANS: 143 MIL SEGUIDORS

TWITTER CLUB DE FANS: 112 MIL SEGUIDORS

Són molts milers de followers però la xifra que compta és una altra, el nombre d'espectadors. Sálvame naranja va triomfar amb els plors de Lydia i l'exclusiva de Laura: 1,5 milions de televidents de mitjana a les 6 de la tarda. Impressionant.

Llarga vida a Lydia i Laura.