Per tots és sabut que Telecinco no passa per un bon moment. Tots els programes de la cadena estan en hores baixes, especialment els de 'La fàbrica de la tele'. Els espectadors han donat l'esquena a la cadena després de la defensa a ultrança a Rocío Carrasco. Després de liderar durant 33 mesos, la cadena ha perdut ja cinc, i cada vegada amb una distància major respecte al seu rival directe, Antena 3. L'última esperança del grup de comunicació abans de fer una important renovació en graella i canviar tots els seus continguts és 'Supervivientes'. El format de supervivència ha estat sempre líder amb grans quotes de pantalla i més de 3 milions d'espectadors. S'espera que el format arrossegui audiència a la resta de programes de la cadena.

Tanmateix, això encara cal veure. Està clar que la directiva té molta por. El model de televisió que estaven acostumats a fer ja no funciona, o almenys no com ells voldrien. I és cert que és el millor que saben fer. Abans de fer cap canvi van a apostar fortament per 'Supervivientes'. Buldog TV i Telecinco es troben en negociacions amb nombrosos rostres per tancar un dels càstings més potents de la història. S'ha parlat d'Agustín Pantoja, però també d'Antonio David Flores, una notícia que ha sorprès tots.

Supervivents

Supervivents / MEDIASET

Antonio David Flores podria anar a Supervivientes

Antonio David Flores va rebre el vet de Mediaset fa just un any, quan Rocío Carrasco va irrompre amb força en un plató de Telecinco per trencar el seu silenci i explicar la seva veritat. La dona de Fidel Albiac va acusar l'exguàrdia civil de maltractador. Ara les coses han canviat. La filla de la més gran no funciona en televisió i el pare de Ro Flores sí. Així que se li ha ofert una suculenta xifra milionària per anar a l'illa. Com a sorpresa, Marta Riesco seria qui el defensaria en plató.

Jorge Javier Vázquez : MEDIASET

Jorge Javier Vázquez / MEDIASET

Això ha fet saltar totes les alarmes, i és que Jorge Javier Vázquez ha deixat clar que si Antonio David Flores fitxa per 'Supervivientes', ell no presenta aquesta edició. Es nega en rotund. De moment, només és un rumor, però per si un cas estigués a punt de fer-se realitat, el català deixa les coses clares. Ell no presentaría una edició amb Antonio David Flores o per ell, el 'penas', tal y como explica Poprosa. 

Paolo Vasile no es veuria gaire afectat per aquesta edició perquè té un as sota la màniga. Seria Carlos Sobera qui es faria càrrec de les gales. Recordem que aquest any els debats no estaran presentats per Jordi González.