Des de fa molts dies, més d'un mes per ser exactes, la presentadora Paz Padilla no trepitja el plató de les tardes de Telecinco, Sálvame, i de moment tampoc no se l'espera. L'andalusa, pel que se sap i comparteix a les seves xarxes socials, està centrada en les seves coses i projectes, des que el passat 20 de gener va protagonitzar una forta discussió amb Belén Esteban en ple directe. Una discussió arran de les vacunes del coronavirus. I és que poc abans de presentar les campanades amb Carlos Sobera a Telecinco, Paz Padilla, en un vídeo d'Instagram, va dir que les vacunes no servien per a res.

Unes paraules que van generar un gran enrenou i no van agradar a Belén Esteban, que va titllar les paraules de la seva companya d'innecessàries. No va ser fins passades les vacances de Nadal, el dia 20 de gener, que les dues es van trobar de nou a plató. Una trobada en el que van aprofitar per parlar de les vacunes del coronavirus, a veure si les dues arribaven a un acord. Tot i que no va ser possible. La conversa va acabar de molt mala manera amb Paz Padilla abandonant el programa a mitja tarda per no tornar. Des d'aleshores, no s'ha tornat a saber res d'ella. Per aquesta raó molts són els que es pregunten si en algun moment tornarà o si se n'ha anat per no tornar.

Paz Padilla abandona

Paz Padilla abandona 'Salva' / TELECINCO

Un dubte al qual Lydia Lozano, col·laboradora del programa, ha donat llum. Ho ha fet durant la tarda de dimarts 22 de febrer. El cas és que en el programa es va emetre un vídeo d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez, el que fins fa poc fos el seu marit i de qui ara s'ha separat. Un vídeo que no va agradar a Anabel Pantoja perquè en ell sortia Alèxia Rivas, amiga d'Omar, amb qui es diu que podria tenir més que una relació d'amistat. Motiu pel que Kiko Matamoros, després de l'emissió del vídeo, i fent un joc de paraules, va dir: "Necessitarà una apoyadura". Paraules que no van fer gràcia a Anabel, motiu pel qual sense pensar-ho es va aixecar de la seva cadira i se'n va anar de plató. "Has esmorzat amb Paz Padilla o què?" va retreure Anabel Pantoja a Kiko Matamoros. "Parlar d'una companya que no està amb nosaltres no em sembla correcte", va respondre Matamoros. "He dit Paz Padilla perquè Paz Padilla té coses gracioses. Només ho he dit per això", es va justificar la col·laboradora de Sálvame. Una menció d'Anabel Pantoja a la còmica i presentadora amb la que Lydia Lozano, per error, va revelar quina és la seva actual relació amb el programa i amb Mediaset.

anabel pantoja discuteix perdonavides

Anabel Pantoja i Kiko Matamoros / TELECINCO

anabel pantoja discuteix perdonavides 2

Anabel Pantoja i Kiko Matamoros / TELECINCO

"Paz Padilla... No ho sabem, no se sap res", deia Lydia Lozano en veu baixa, quan es pensava que el seu micròfon no estava encès, tot i que tothom l'estava escoltant. Unes paraules amb les quals la col·laboradora del programa, sense voler, va posar fi a totes les especulacions que es diuen de la presentadora i va revelar quina és la situació real de Padilla amb el programa. "Ni paz sí, ni paz no", va afirmar Lydia Lozano. Tot seguit es va posar a riure al mateix temps que un company seu li deia que callés. Unes paraules de Lydia Lozano amb què es confirma que la situació de Paz Padilla a Sálvame és un misteri total i absolut. No se sap si la presentadora andalusa, després de la seva discussió amb Belén Esteban, tornarà algun dia al programa o si se n'ha anat per no tornar. També hi ha l'opció que Paz Padilla, igual com Jordi González, estigui fent un any sabàtic a Telecinco. El temps el posa tot al seu lloc. O això diuen.