El 20 de desembre del 2020 va ser l'última vegada que Lluís Marquina, presentador de TV3 del programa de les tardes Tot és mou, va publicar una fotografia a les seves xarxes. Des d'aleshores, el de Barcelona ha estat desaparegut fins a dia d'avui. Tan sols han passat 15 hores des que ha compartit la seva última foto a Instagram, però ja acumula molts missatges on tothom li diu el mateix. De què es tracta?

marquina tv3

Lluís Marquina, TV3

Lluís Marquina s'ha valgut d'un retrat seu publicat en el compte d'Instagram del departament de disseny de vestuari de TV3. "Moment del retoc final: imprescindible en el nostre treball per aconseguir la millor imatge possible", escriu el del Tot és Mou, company d'Helena García Melero. Una captura on Lluís, amb la mirada perduda, apareix de cos ferm lluint una americana, camisa i pantalons negres, mentre una companya seva el deixa perfecte minuts abans de sortir a plató. Els últims retocs de Lluís, a continuació:

Lluís Marquina, Instagram

Lluís Marquina, Instagram

"Guapo". Aquest és el comentari que no paren de repetir els poc més de 2.000 seguidors que el segueixen a Instagram. Marquina té èxit i que se sàpiga no té parella. Un bon partit. És un paio que triomfa en el terreny laboral i s'atreveix amb tot. L'últim? Classes en directe amb Cesc Escolà per posar-se en forma a TV3. Què serà el següent?