TV3 té un problema que arrossega per definició: és una TV de periodistes, idonis per fer informació, però per fer entreteniment cal una altra formació. En la segona part del programa de producció pròpia Tot es mou, la que no aborda la política, han creat una nova secció, Zona de distensió, més frívola i, per sort, la condueix Helena Garcia Melero, que ja ho feia al final d'Els matins de Josep Cuní. És molt millor que Lluís Marquina. Els dilluns la co-presenta una vella coneguda de TV3: Sara Loscos.

sara loscos TV3

sara loscos TV3 tem

Sara Loscos, TV3

TV3 té poques cares joves i quan cal una substitució es mira de rejovenir els presentadors que apareixen en antena. Els reporters de cap de setmana ratifiquen aquesta tendència. Sara Loscos torna a TV3 fent una substitució. Té 40 anys i és mare de dues criatures amb el seu marit, el filòsof Jordi Graupera. Joel Joan acaba de demanar el vot pel seu partit: Primàries Catalunya. Loscos és una vella coneguda dels espectadors que han crescut amb el programa juvenil Loops!, que ella presentava fa 16 anys, o l'han vist de reportera a Ànima o d'actriu a sèries com Temps de silenciLaura, on feia de nòvia de Roger Coma.

sara loscos loops TV3

sara loscos temps de silenci TV3

Sara Loscos a Loops i Temps de silenci, TV3

Loscos és una clàssica de TV3 i ara comparteix pantalla amb Helena Garcia Melero. Es va fer curt. Que surti més estona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat