Cesc Escolà és el monitor de fitness més famós de Catalunya. Les seves exalumnes dels populars gimnasos DIR el troben a faltar. Moltes es preguntaven per la seva orientació sexual. Amb els profes de gimnàs sempre hi ha cert dubte. Escolà va dedicar-se divendres a anar per les TV catalanes. A TV3, Tot es mou, va fer-hi una classe de càrdio en directe, que no es veia des dels temps d'Eva Nasarre als matinals de TVE.

cesc escola TV3

Cesc Escolà a TV3

I a Teve.cat va afrontar un rumor, de la periodista Laura Fa que creia que Cesc és homosexual. Programa La nova normalitat de Miquel Valls. Vídeo:

-Miquel Valls: "Quan li vaig dir a Laura Fa 'Ve el Cesc' em va dir 'És gai, és molt guapo"

-Cesc Escolà: "Tan de bo fos bisexual i m'agradés tot però no. Per mala sort només soc hetero. Només"

Ningú s'imagina Lluís Marquina, intrèpid presentador de TV3, preguntant a Cesc Esoclà per la seva orientació sexual. Al final el programa de Teve.cat va ser més incisiu que TV3, on van estar 15 minuts de TV fent exercicis. Cesc Escolà segons el programa de Teve.cat "És solter". I sap vendre bé:

cesc escola marquina tv3

Cesc i Marquina fent fitness a TV3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cesc Escolà (@cescescola)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cesc Escolà (@cescescola)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cesc Escolà (@cescescola)

I sap quedar bé: no soc gai però voldria ser bi. Així hi hauria el doble de gent a les seves classes. Telegènic, esvelt, llest i solter. El que les àvies duen un bon partit.