El jugador argentí, Leo Messi, la seva dona Antonela Roccuzzo i els seus tres fills, des de principis d'agost, es troben fent una nova vida a París, després que l'esportista no arribés a un acord amb el Barcelona i hagués d'anar-se'n del club. Una nova vida a la ciutat de l'amor que, jutjant per l'últim vídeo que Messi ha compartit en les seves històries d'Instagram, on acumula més de 265 milions de seguidors, sembla que va vent en popa.

Si al principi tant Messi, com la seva dona i els seus tres fills van necessitar un temps d'adaptació, perquè els canvis no són fàcils, ara estarien més feliços i integrats que mai. Especialment el seu fill Thiago, que és qui ho va passar bastant malament al principi. Doncs el petit no somreia quan apareixia en públic i sempre es mostrava desanimat i capbaix. Un estat d'ànim pel qual els periodistes, preocupats per Thiago, van preguntar a Messi. Ell, optimista, va dir que era conscient que el seu fill no estava travessant el seu millor moment però estava convençut que remuntaria i tornaria a ser el que era. No s'equivocava. Foto de la família feliç:

llegeixo messi antonela fills ibiza

Instagram d'Antonela Roccuzzo

Des del passat 10 d'agost, dia què es van mudar a París, Messi i la seva família estan vivint en un luxós i caríssim hotel, Le Royal Monceau, ubicat just al costat de l'Arc del Triomf. Un cèntric hotel, no apte per a totes les butxaques. Doncs el matrimoni i els seus tres fills, per nit, paguen més de 900 euros. Ho sabem, és impactant. Encara que, la seva estança a l'esmentat hotel és temporal, fins que no trobin la casa dels seus somnis a París i s'instal·lin allà per començar una nova etapa. Un hotel, les coses com són, que genera molt interès entre el gran públic i els seguidors del jugador nascut a Rosario, Argentina.

Doncs moltíssimes persones volen saber com és exactament l'enorme habitació en la qual el jugador, la seva dona i fills porten fent vida des de fa més d'un mes. Una habitació que Leo Messi, en les últimes hores, s'ha animat a mostrar als seus seguidors a través de les xarxes socials. Tot i que només ha mostrat una petita part. Ho ha fet per gravar els seus tres fills Mateo, Ciro i Thiago, ballant, molt animats, una cançó estil rap del cantant Gonzalo Julián Conde, un artista argentí conegut amb el nom de Bizarrap. Parlem d'això:

fills messi rapejant hotel 1

Instagram de Leo Messi

llegeixo messi fills raps habitacion hotel

Instagram de Leo Messi

llegeixo messi fills raps habitacion hotel 2

Instagram de Leo Messi

llegeixo messi television habitacion hotel

Instagram de Leo Messi

Lluint roba esportiva i còmoda, els tres fills de Messi s'ho passen en gran veient a l'enorme televisió de l'habitació el videoclip d'una de les cançons de l'artista argentí. Una música que els tres petits, com a autèntiques estrelles del rap, ballen movent les mans de dalt cap a baix mentre es donen cops els uns amb els altres. Observant l'escena des de la distància està Antonela Roccuzzo, que tal i com es pot veure en el vídeo que ha compartit Messi, apareix a la llunyania, asseguda en un sofà, mentre vigila els seus fills i alhora mira el seu telèfon mòbil.

Un vídeo en el qual a més d'aparèixer una televisió d'última generació, també apareix un dels llits, perfectament fet amb llençols blancs, que es troba a l'enorme habitació d'hotel en la qual viuen Messi i la seva família. També es pot veure la catifa de disseny, amb estampat minimalista, que està disposada al terra, en tons clars amb línies marrons i vermelles. Una habitació que crida l'atenció per la seva gran lluminositat. Factor que, entre d'altres coses, s'aconsegueix posant parets amb miralls que donen molta sensació d'amplitud. Quan trobin la mansió dels seus somnis, tornarà Messi a gravar els seus fills ballant rap per celebrar-ho?