Leo Messi no té només un motiu per quedar-se al Barça i a Castelldefels. En té quatre: Thiago, Mateo, Ciro i Antonella Roccuzo. La família del crack argentí viu més adaptada a Catalunya que molts dels que hi han nascut. La dona del millor jugador del món és la millor instagramer entre les WAGS del Barça. Amb la família més nombrosa de la plantilla, ajuntar-se tots cinc a la mansió del Baix Llobregat passa cada vespre però no és habitual veure'ls en dues fotos tan relaxats al sofà. Les dues fotos són selfies d'Antonella:

antonella messi i hijos INstagrsam

Els Messi-Roccuzzo al complert, instagram

Hàstag #los5juntos i afirmació invencible "El mejor momento del día", quan estan els nens dutxats, sopats i en pijama. Aquell instant de calma a totes les cases, també a la dels Messi. Detalls: pijames o de futbol o de superherois, nens traient la llengua o estirant els cabells d'Antonella i Messi a l'extrem amb el mòbil a la mà. El selfie d'Antonella ja ha sumat en 14 hores milió i mig de likes. L'àlbum familiar és ple de batmans, spidermans i tres nens que es mouen més que la defensa del Barça:

messi antonella GTRES

Els Messi de passeig, GTRES

A París i a Manchester fa fred, no coneixen ningú i ningú no parla la llengua materna dels Messi. Enlloc viuran millor que en aquest racó de món. La clau de la renovació de Messi no es diu Joan Laporta. Es diu Antonella Roccuzzo. Like.