Leo Messi té tres fills: Thiago (2 de novembre de 2012) té sis anys, Mateo en té tres (és de l'11 de setembre de 2015), i Ciro és del 10 de febrer de 2018 (1 anyet). Sempre que l'astre és a l'Argentina concedeix entrevistes meravelloses. Al seu país s'obre familiarment i l'última conversa a la TV ha estat TT. Però no Leo sinó el seu fill mitjà. Mateo Messi és l'estrella. Atents:

messi instagram fills

@leomessi

A twitter bategen Mateo Messi com a troll, al País Valencià diuen que el nen és fan del València C.F. i Messi quan juguen a casa explica què li diu el trapella Mateo: 'Soy del Liverpool que les ganó a ustedes', me dijo. No se da cuenta, no entiende. Y va con el Valencia también. 'Te ganó el Valencia ¿eh?' Y si marca el Madrid grita 'Gooool del Madrid' y su hermano se calienta. No sé de dónde lo saca. Se hace el hincha del Madrid". Meravellós. El nen de 3 anys ja és més interessant que el joc del Barça l'últim mes de Valverde:

'Rock'n roll, baby" i pica la bateria. 12 mil mencions a twitter i Trending Topic a Espanya i a l'Argentina. Aquest nen té més superpoders que el seu pare.