Tot i l’eclosió de les xarxes socials, cada cop és més difícil conèixer detalls personals dels futbolistes més mediàtics. La sobreprotecció dels clubs i el poc contacte de les estrelles amb els mitjans, fan que els seus comptes d’Instagram o Twitter siguin la principal font d’informació.

Lionel Messi i Antonella Rocuzzo com Gerard Piqué i Shakira són grans assidus a aquestes plataformes. Gràcies a les fotografies i vídeos que hi publiquen habitualment s’han pogut apreciar petites particularitats de les cases on viuen.

 

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

El canal de Youtube Puffle s’ha dedicat a reconstruir alguns dels fragments que els futbolistes han anat publicant combinant-los amb fotografies interiors i exteriors dels seus domicilis. En molts casos, es pot apreciar que les imatges presentades pels jugadors i les de Puffle coincideixen.

De la casa de Messi es coneix que està situada a una de les urbanitzacions més luxoses de Castelldefels. L’argentí i Antonella s'hi van instal·lar l’any 2010 i, des de llavors, no han escatimat a l’hora de mostrar el seu cantó més familiar a les xarxes socials, la qual cosa ha facilitat poder veure com és el seu jardí, gimnàs o menjador.

Malgrat que de la casa de Gerard Piqué i Shakira hi ha menys imatges, també protagonitzen un vídeo d’aquest canal on podem veure els banys, pista de pàdel i diferents sales de la luxosa vivenda que la parella hi té a Esplugues de Llobregat.

El jugador català també compta amb propietats a Pedralbes i a la Cerdanya.