Jordi Basté, en el programa El món a Rac1, cada matí llegeix el seu particular davantal. Laura Rosel, presentadora del matinal, El matí de Catalunya Ràdio, fa el mateix. A les vuit en punt, la periodista pronuncia el seu Accent Rosel relacionat amb un tema de rigorosa actualitat. En el del divendres 26 de febrer ha parlat del segon pagament de més de quatre milions d'euros que Joan Carles, escapat als Emirats des de fa diversos mesos mesos, ha fet recentment a Hisenda per regularitzar la seva situació fiscal. Un discurs, de poc més de dos minuts, que Rosel ha acabat amb una ferma i contundent petició. Quina?

laura rosel cat ràdio|radi micro

Laura Rosel, Catalunya Ràdio

Després d'explicar als oients el motiu pel qual Joan Carles ha fet un segon pagament a l'Agència Tributària, i recordar que al desembre del 2020 va realitzar un primer pagament valorat en 678.393,72 euros, Laura Rosel, molt clara, ha dit el següent: "Porta mig any fora de l'estat espanyol, acorralat per la justícia de sospites de corrupció, encara que des del govern i alguns partits insisteixen a fer veure el contrari. Negar-ho és una manera de tractar els ciutadans com si fossin menors d'edat". O ximples, podria haver dit també.

Un editorial que la de Catalunya Ràdio ha acabat amb una rotunda i ferma petició, en relació amb el pare de Felip VI. Rosel, per acabar el seu discurs en contra del monarca i la seva situació fiscal, ha deixat anar: "El CIS hauria de tornar a preguntar als espanyols què els sembla la Monarquia". I posats a repartir estopa, també ha carregat contra el marit de Letizia Ortiz, del qui ha dit: "Sembla que, una vegada més, no té res a dir sobre l'escàndol". Laura Rosel en estat pur. Directa i sense vaselina. Cada matí, de dilluns a divendres, de les sis a la una del migdia a Catalunya Ràdio.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat