Esperadíssim primer EGM de la temporada 2020-21 amb l'estrena de Laura Rosel al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio. L'estrena de Rosel ha permès salvar els mobles de la ràdio pública després de la marxa sobtada i amb retrets cap a la direcció de Mònica Terribas. Rosel ha fet menys oients que l'últim EGM de Terribas que, pel coronavirus, no va ser al juliol sinó a l'abril. Però millora respecte l'últim EGM de 2019. La foto de les tres patums de la ràdio en català queda així:

-EL MÓN A RAC 1                             655 mil oients

-EL MATÍ DE CAT RÀDIO                  476 mil oients

-AQUÍ CUNÍ                                        33 mil oients 

(-HOY POR HOY d'Àngels Barceló 244 mil oients)

baste 10

Basté, el més escoltat de Catalunya, un altre cop

Tots contents: Basté segueix sent l'home més escoltat de la ràdio a Catalunya. De fet, només el seu programa l'escolten més persones que a tota Catalunya Ràdio. Rosel feliç perquè els oients de l'emissora pública al matí són molt fidels i manté els que tenia Terribas, amb lleugeres variacions segons amb quin EGM  es compari però rondant el mig milió. I Cuní creix.

xavi bundó RAC1

Xavier Bundó líder els caps de setmana, RAC 1

La lluita del cap de setmana és també per la ràdio del Grup Godó. Xavi Bundó és líder dissabtes i arrabassa el lideratge dels diumenges a Roger Escapa que perd pistonada

-VIA LLIURE              416.000      Diumenge 397.000 
-EL SUPLEMENT      317.000      Diumenge 293.000 

oscars comiat

Els Òscars, TV3

Pel que fa als magazines més populars, líders de tot La competència i Versió Rac 1:

-LA COMPETÈNCIA 236 mil oients

-VERSIÓ RAC 1        217 mil oients

-VOSTÈ PRIMER      142 mil oients

-ESTAT DE GRÀCIA   67 mil oients

-APM RÀDIO               38 mil oients

Els Òscars i Toni Clapés segueixen sent els millors mentre les dues apostes de Catalunya Ràdio s'ensorren en dades irrellevants. Tant Roger de Gràcia com el programa Alguna pregunta més de ràdio fan figa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat