Laura Fa és la tertuliana més fulgurant de l'univers Sálvame. La periodista catalana ha aconseguit per mèrits propis als 46 anys una cadira fixa al plató més preuat de la TV. Laura Fa ha fet la feina de la formiga: va començar a prova, sorgint del Cazamariposas. I s'ha fet un lloc. Comparteix plató amb feres, els pota negra de Sálvame: Matamoros, Lydia, Kiko Hernández..., i ha adquirit status d'indispensable. Participa al programa estrella de Telecinco, el debat de Rocío. Pocs hi han arribat. El públic l'adora pel sentit comú que hi posa, per la informació que té i perquè no entra en guerres truculentes dels tertulians més agressius. És bona.

laura fa telecincio

Laura Fa, Telecinco

Ara que ha proclamat l'amor per un polític indepe, Sergi Sabrià, queda clar que és platònic. L'amor de la seva vida és el seu marit Daniel Estupiñà. Un atractiu enginyer molt allunyat del mitjà televisiu a qui no agrada sortir en públic. Però la Laura ha volgut fer una excepció ara que fa 26 anys que són nòvios. Es van conèixer un primer de maig de 1995. Es van casar l'any 2003. Una relació d'amor que fa patxoca. Escriu a Instagram "26 anys al costat d'aquest senyor". Aquest és en Dani:

laura fa marido IG

dani estupioña ig

Instagram del marit de Laura Fa

El marit és tan discret que té un compte d'Instagram només per als amics. La parella té dos fills guapíssims amb noms per emmarcar, dels que ja no es posen i són preciosos: la Lola de 9 anys i el Pep de 12. Ells sí que surten a vegades a Instagram. Ja eren famosos quan Laura Fa feia la tertúlia d'Arucitys a 8tv i sempre es parlava de la vida dels tertulians. Aquí apareixen ja crescuts en una foto de com s'estimen els germans, i la mare orgullosa "Meus!!!!":

laura fa hijos IG

Els fills de Laura Fa, Instagram

L'àlbum de fotos més maco dels Estupiñà-Fa. La matriarca surt a més de sis programes (Sálvame, Rocío, Obrim fil, Tot es mou, Vostè primer. podcast de Lecturas...) entre moltes altres col·laboracions. Des que va plegar del programa d'Alfons Arús està en ratxa. Tothom l'estima. Cal posar la tele, la ràdio o les webs per veure la grandiosa Laura Fa.