Laura Fa està guanyant-se a pols una cadira potent dins el plató més buscat d'Espanya, el de Sálvame. És catalana com el productor, el tarragoní Óscar Cornejo, i el presentador badaloní Jorge Javier Vázquez. Laura Fa també és de Badalona i això imprimeix caràcter. Porta setmanes defensant una perspectiva de gènere per analitzar l'entrevista de 13 capítols Rocío que és ja una qüestió d'Estat per la productora La Fábrica de la Tele. El més important no és de quina part estàs. Són dos excònjuges que s'odien, com tants d'altres. Com a producte televisiu és un èxit. Laura Fa triomfa i se sincera.

laura fa t5

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa ja és membre de ple dret del programa més popular d'Espanya. Però a Sálvame no s'assoleix un estatus fins que furguen en la intimitat dels col·laboradors. La catalana és més pudorosa que Kiko Matamoros o Mila Ximénez, dels quals coneixem els fills, les exparelles o les malalties. Laura Fa es va obrint i dimarts explicava una vivència molt personal, quan pesava trenta kilos més que ara. No hi ha fotos però sí explicació: "Paula Echevarría no es Pilar Rubio, se engorda con el embarazo. Yo engordé 30 kg y eso que di a luz 3 semanas antes. Yo no me veía mal. Ya traeré fotos, la papada me tocaba al suelo, no me di cuenta. Te ves al espejo y te haces a todo".

laura fa dos hijos IG

Laura Fa i els seus dos fills adolescents, Instagram

Laura Fa té 46 anys i dos fills del seu marit, Dani Estupiñà. Explicava com es va engreixar: "Lo normal es subir un kg por mes de embarazo". Pues debiste tener una camada, riu Jorge. "Llegué a casa tras parir con menos 3 kg del niño. En un año perdí los 30. Me da vergüenza enseñar las fotos, parece que tenga un problema yo. Comía patatas jamón, latas de atún, olivas rellenas y todo con salsa Espinaler. Yo pensaba que podía comer de todo. Cuando vengas al cámping te pondré salsa Espinaler que aquí nadie sabe qué es". Jorge ratificava "Es buenísima".

laura fa banyador IG

Laura Fa a l'Empordà, Instagram

La Fa treballava embarassada a l'agència Korpa de premsa rosa: "Hacía las guardias regular porque no me podía mover. Fui a parir calzando unas crocs. Tenía poco apetito sexual porque no me podía mover. A partir del quinto mes la práctica sexual se redujo". Busquen a Google la recepta de la salsa Espinaler. Lydia Lozano: "La echo en los berberechos". A plató revelen "Lydia no está para salsas". Tenen gràcia, els punyeteros. Tele verité. I Laura Fa regna a Telecinco.