Laura Fa ha adquirit l'estatus de millor tertuliana del cor de Catalunya. Se la rifen tots els programes. A la TV líder d'Espanya fent Sálvame, a la TV líder de Catalunya fent Tot es mou de TV3, a la ràdio líder fent amb Marc Giró Vostè primer de RAC1, al programa líder de TVE Catalunya, Obrim fil... és la reina Mides.

Kiko Matamoros Laura Fa Salvame  2 Telecinco

Kiko vs Laura, Telecinco

Abandonar l'equip d'Alfons Arús i renunciar a incorporar-se al grup d'Antena 3 i La Sexta li va sortir bé. Incombustible, apassionada, directa i amb molta informació. Imprescindible. A Telecinco l'eix del mal, Kiko Matamoros i Mila Ximénez, la fustiguen per independentista.

laura fa T5

Laura Fa regna a Sálvame, Telecinco

Laura Fa no diu quin partit vota però aquest dijous mentre feia el programa de RAC 1 va veure als monitors de l'estudi una entrevista a un diputat d'ERC, Sergi Sabrià. Serà perquè el diputat és de Palafrugell i Laura Fa tira a l'Empordà, serà pel seu discurs clar o pel seu físic, però a la Laura se li ha escapat un vídeo a Instagram amb cors mentre apareixia Sabrià. Amor (polític) a primera vista:

laura fa instagram

Laura Fa a Instastories

sergi sabria TV3

obrim fi laura fa

Laura Fa i Sergi Sabrià, TV3/TVE

Durant el programa de RAC1 Laura Fa va declarar que Sergi Sabrià "la posava". Laura Fa: "M'agrada molt el Sergi Sabrià. No li trobes un què?. Aix sí, a mi m'agrada. D'ERC jo...és el que més m'agrada. Jo una tarda l'hi feia. Tu no?". Vídeo i Àudio:

Laura Fa a RAC1

Tants anys suportant que Mila i Kiko li escupin "Vete con Puigdemont" i resulta que les preferències polítiques de la grandiosa Laura Fa van cap a una altra banda: She loves Sergi.