Suso Álvarez és una personatge típic i tòpic de la factoria Telecinco. Sorgit de 'Gran Hermano', el de Badalona es va fer un forat a la graella de Mediaset passant per 'MyHyV' o 'Supervivientes'. Ara és col·laborador de 'Viva la Vida' i comentarista del debat de 'La Isla de las Tentaciones'. Han estat 6 anys molt prolífics, la veritat, i als seus 25 té un currículum important. Però és clar: mentre vivia la tele, diguem-ne que va deixar els estudis abandonats. Potser que abans també. I seguint les passes del seu ídol Rafa Mora, va prendre la lloable decisió de preparar-se per fer una carrera. Treballar-se un futur fora de la tele. Durant molt de temps li van dir: "noi, que si això s'acaba has de tenir alguna cosa", i li va venir la por. Normal. Els tertulians de la tele de vegades són com els mocadors, i tots sabem com i a on n'acaben. En fi, que Suso està molt enfeinat: va a la tele, juga a la playstationestudia tot el que no ha estudiat en la seva vida. La meta és ser psicòleg, diu. Encara la veiem llunyana, però.

Suso MYHYV

Suso Álvarez a 'MyHyV' / Telecinco

Suso en pilotes Torito T5

Suso Álvarez despullat amb Torito / Telecinco

Fa uns mesos que Suso va explicar que les notes de l'examen d'accés a la Universitat no havien anat bé. Llàstima. Miraculosament, però, va aconseguir l'aprovat a la revisió, amb un 5'4 pelat. Missió complida, especialment per a algú que reconeix que "no he cogido un bolígrafo". L'èxit se li va pujar una mica al cap, manifestant-se amb dos tics que li han quedat des d'aquell moment. Un, posar cara d'estar calculant l'arrel quadrada d'un número de 9 xifres. L'altra fer servir paraules del diccionari 'al tún tún'. Una barreja que el fa quedar en ridícul programa rere programa, al marge d'inflamar l'audiència amb comentaris de tuf masclista. Però això sí: a Telecinco té padrins, cau bé, i punt. Alguna cosa els hi dona que la resta del món no entén. Com no la va entendre Laura Fa durant el debat final de 'la Isla...'. Álvarez va excretar una frase delirant a una concursant: "me haces vivir los realities de manera... transitoria". Ni Suso, ni Laura, ni Sandra Barneda, ni tan sols la mare de Suso va saber que coi havia volgut dir. Però com que ho feia amb ganyota d'intel·lectual, no passa res. "¿Soy la única que no pilla que quiere decir?". No Laura, no. Tampoc la xarxa. Però sabem de qui estem parlant.

Tuit Laura Fa sobre Suso

Tuit Laura Fa sobre Suso Álvarez

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa / Telecinco

tuits sobre Suso 1

tuits sobre Suso 2

tuits sobre Suso 3

tuits sobre Suso 4

Tuits sobre Suso Álvarez

Suso Álvarez debate Telecinco

Suso Álvarez / Telecinco

El noi no tindrà ni idea de lèxic, però té l'ego pels núvols. Va deixar una nova perla a la mateixa noia, Lola, que participarà a 'Supervivientes': "no me tomes como ejemplo", li recomanava, sense que ningú li hagués demanat res al respecte. Nagore Robles​, al seu costat, va dir el que tothom pensava: "tranquilo, no eres referente para nadie". Catapum transitori.