Diversos dies, un total de 20, ha estat Paz Padilla absent del programa Sálvame. El motiu no és cap altre que el seu positiu per coronavirus. Una malaltia de la que ja s'ha recuperat, però amb la qual ho ha passat bastant malament. Doncs després d'estar uns dies confinada a casa seva, va acabar ingressada a l'hospital Quirón de Pozuelo de Alarcón, a Madrid, perquè tenia greus problemes per respirar. Un testimoni que l'andalusa ha explicat en primera persona, tot just tornar al plató de Telecinco. Unes paraules amb les que ha fet plorar en directe a Lydia Lozano, qui ha sortit escopetejat del plató.

Pau Padilla, Telecinco

Paz Padilla, Telecinco

"Sóc lliure, soc free covid, mira els anticossos que tinc", deia Paz Padilla només arrencar el programa, entre balls i rialles, deixant entreveure el molt feliç que està després d'haver superat la malaltia. "Al cinquè dia vaig començar a tenir febre i al desè vaig començar a notar que no podia omplir les pròtesis d'aire", ha afegit Padilla recordant els seus moments més complicats. Una delicada situació per la qual va decidir ingressar d'urgència, després de què el seu company i amic, l'actor català Jordi Sánchez, li ho recomanés. "M'insistia que no dubtés i anés a l'hospital si estava malament", ha relatat recordant el seu pas per la planta d'infectats pel Covid. "Vull enviar un petó molt fort a tots els malalts que em van donar suport", ha sentenciat. Paz Padilla parlant:

Pau Padilla, Telecinco

Paz Padilla, Telecinco

Pau Padilla, Telecinco

Paz Padilla, Telecinco

Unes paraules amb les que Lydia Lozano no ha pogut evitar ensorrar-se. La tertuliana, escoltant la presentadora, s'ha posat a plorar en ple directe. Tot seguit, ha abandonat el plató entre llàgrimes. El motiu? Que fa tan sols una setmana el germà de Lozano, Jorge, catedràtic de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid, va perdre la vida també per culpa de la malaltia. Una mort per la qual la col·laboradora ha estat allunyada durant una setmana de la televisió. Lydia Lozano plorant:

Lydia Lozano, Telecinco

Lydia Lozano, Telecinco

Lydia Lozano, Telecinco

Lydia Lozano, Telecinco

Lydia Lozano, Telecinco

Lydia Lozano, Telecinco

Després de l'ocorregut, les xarxes socials no han dubtat a carregar durament contra Paz Padilla . "Quina pocavergonya Paz Padilla parlant del coronavirus tenint al costat a Lydia que ha perdut al seu germà", "Quina falta d'empatia la de Paz Padilla", "Un minut de programa i Paz Padilla ja l'ha cagat una altra vegada", "Com sempre Paz Padilla i la seva falta de respecte davant del dolor de Lydia Lozano" o "Una mica de delicadesa, xata". Una agressiva situació amb la que la presentadora, en veure que Lozano es posava a plorar, ha optat per callar en sec i no donar més detalls. Demanarà perdó l'andalusa a Lydia per l'ocorregut? Ho ha fet expressament? O es tracta d'un fet innocent? La polèmica està servida.