La col·laboradora catalana de Sálvame, Laura Fa, està d'enhorabona. Des que aterrés a l'univers Mediaset no ha parat de superar-se i créixer, demostrant el molt que val. La periodista de Barcelona es mou com peix a l'aigua tractant els temes més calents de la premsa del cor. Un àmbit que l'apassiona i sempre ha defensat. Una passió que aquesta setmana ha tornat a posar sobre la taula, a l'hora de tractar el tema del moment: l'entrevista de Rocío Carrasco després de més de 20 anys callada. Doncs les seves aportacions han estat molt aplaudides, tant pels seus companys com pels usuaris a les xarxes, fins al punt de tenir la seva merescuda recompensa. Quina és?

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa sempre va de cara i no es calla res. Sense filtres. Un comportament del qual recentment ha fet gala confessant el motiu pel qual Rocío Carrasco, segons li va comptar Antonio David, no podia fer-se càrrec dels seus dos fills. Fa va explicar que el que fos guàrdia civil li va dir que la filla de Rocío Jurado portava molt mala vida per culpa de les "substàncies" i es passava el dia "plantada al llit". Una confessió que va desfermar la bogeria a Sálvame. Tota una bomba. Tant va ser així que Antonio David, a través de Rafa Mora, no va tardar en reaccionar dient que demandaria a Laura Fa. Ella no es va acoquinar i va dir: "No necessito avisos. No necessito intimidacions, que sembla que a ell li funcionen molt bé. Em dóna igual". Brillant. Recuperem el moment:

Una valentia i constància en el seu treball per la qual ara ha estat premiada. Doncs Laura Fa, diumenge 28 de març, debutarà com a col·laboradora en el programa dedicat a Rocío Carrasco, produït per La Fábrica de la Tele, on s'emetran els capítols dos i tres de la seva entrevista. Un nou repte amb el que la catalana demostra que està imparable. Tot i que la incorporació de Laura Fa no és l'única novetat. L'espai també canviarà de presentador. Jorge Javier serà baixa deixant pas a Carlota Corredera. El treball ben fet té els seus fruits. Laura Fa ho sap i Telecinco també. Què serà el següent?