Una de les pensades més reeixides de Catalunya Ràdio de cara a aquest estiu ha estat, sens dubte, el divertimento proposat als seus oients. De cara a promocionar i potenciar els professionals que a partir d'aquest setembre seuran als estudis de l'emissora, les apostes de cara a aquesta nova temporada, a les seves xarxes socials han anat posant diferents imatges dels locutors i locutores de la casa perquè els seus seguidors vagin esbrinant de qui es tracta.

La dificultat, però, ha estat que les imatges que han penjat d'ells corresponen a una època de les seves vides en la que no tenien ni idea, probablement, que anys després parlarien davant del micròfon groc de Catalunya Ràdio. Fotos dels periodistes i presentadors dels programes, però de ben petits, de nens. Així, hem anat veient i jugant a encertar, que darrera d'aquelles innocents criatures hi havia noms com Elisenda Carod, Òscar Fernández o Quim Morales.

elisenda carod nena

Elisenda Carod, de ben petita, sense les seves ulleres característiques i la cabellera pèl-roja / Catalunya Ràdio

oscar fernandez nen

Òscar Fernández, que ara conduirà la tarda, al costat de Carod, quan jugava amb ninos abans que amb micròfons / Catalunya Ràdio

quim morales nen

Quim Morales, anys abans de conduir la darrera hora d''El matí de Catalunya Ràdio' de Laura Rosel, conduint un cotxe de joguina / Catalunya Ràdio

A tots ells els hem vist gràcies a la pensada de l'emissora pública catalana. Però afortunadament pels seguidors de xarxes, hi ha molts famosos presentadors i presentadores que ells mateixos han anat a treure-li la pols als seus àlbums de fotos més nostàlgics i han regalat als fans algunes imatges impagables dels anys 80.

Martina Klein, per exemple, fa uns dies va penjar una foto meravellosa d'ella, empipada ves a saber per què, amb la mateixa mirada i els cabells molt més rossos que ara.

martina klein tuits

I ara, qui ha publicat la foto meravellosa que veuen obrint aquesta peça és una dona que aquest dilluns en va tenir una de freda i una de calenta: Laura Fa. Primer, perquè en el viatge en tren des de Figueres fins a Madrid, abans d'anar al Sálvame, de bon matí ja es va haver d'empipar per l'incivisme d'uns companys de vagó. Després, perquè en arribar al plató de Telecinco, va comprovar com va ser una d'aquelles tardes intenses, on se les va tenir en més d'una ocasió amb un Kiko Matamoros que novament li va parlar com si li perdonés la vida, i on la tensió entre tots dos es podia tallar amb un ganivet.

lajura fa tren

Després d'haver de suportar la condescendència i el somriure sarcàstic de Matamoros, Fa, però, va pensar en algú que s'estima molt més que al seu company de programa. Una dona amb qui apareix al costat en aquesta foto impagable, on van totes dues molt vintage i vestides de la mateixa manera: la seva germana, a qui s'estima amb bogeria, que ahir celebrava el seu aniversari i a qui va voler felicitar públicament amb un missatge al seu compte d'Instagram:

laura fa nena2

laura fa germanes

Laura Fa i les seves germanes / @laura_fa

Una imatge sensacional. Felicitats també de part nostra. La xarxa, encantada amb els famosos que rescaten fotos del passat plenes de nostàlgia com aquestes.