La col·laboradora catalana del programa Sálvame, Laura Fa, no només és una gran amant de la seva professió, la premsa del món del cor, sinó que també és una gran amant de Catalunya i de la independència. Una manera de pensar de la qual mai se n'ha amagat i sempre ha presumit molt orgullosa. Cada vegada que li han preguntat sobre el tema ha manifestat públicament el seu desig de viure en una Catalunya independent. A més, tampoc dubta a defensar els polítics catalans a l'exili i proclamar la seva admiració per Carles Puigdemont. Laura Fa, a més de ser indepe, és molt del FC Barcelona. Sempre porta els colors blau i grana per bandera i no dubta a discutir-se amb els seus companys de programa, Sálvame, cada vegada que diuen alguna cosa en contra de l'equip català. I precisament sobre l'equip de Xavi Hernández gira l'última polèmica que Laura Fa ha viscut a Sálvame. Una situació que s'ha produït durant la tarda del dilluns 21 de març, quan passaven alguns minuts de les cinc.

col·laboradors salvame general

Col·laboradors del programa 'Sálvame' / TELECINCO

Una de les protagonistes en l'últim programa de Sálvame no va ser cap altra que Anabel Pantoja. La col·laboradora de televisió estava citada per anar com a col·laboradora al programa del dilluns 21 de març. Però, segons va comunicar ella mateixa, va decidir no anar a l'espai de les tardes de Telecinco al·legant que no es trobava bé. Raó per la qual va demanar si li podien canviar els dies. El motiu no seria cap altre que la delicada situació de salut que travessen tant el seu pare com la seva mare. Tot i que l'equip d'investigació de Sálvame va descobrir que durant el cap de setmana, Anabel Pantoja no estava amb els seus pares a Sevilla, sinó de festa a les Canàries. Una festa, per cert, a la que es va trobar amb el seu ex, Omar Sánchez, amb qui es va casar el passat 1 d'octubre del 2021 i de qui es va separar a finals de gener. Una festa a les Canàries que podria haver estat el motiu principal pel qual l'andalusa no anés al seu lloc de treball. Potser li feia massa mal el cap. Un comportament que els seus companys no van dubtar a criticar. Un dels més durs amb ella va ser Kiko Matamoros. "Un dia s'acabarà això i resulta que haurà de treballar en un altre lloc, i no li consentiran que faci el que li doni la gana. Al Madrid li pot venir molt bé tenir el millor jugador del món però...". Moment en què Jorge Javier Vázquez no va dubtar a interrompre el seu company Matamoros per dir-li: "Escolta, què malament el Madrid no?". I és que diumenge a la nit es va celebrar el clàssic a l'estadi Santiago Bernabéu. Un partit que el Barça de Xavi Hernández va guanyar per quatre gols a zero. "Molt malament, però esteu a dotze punts", va respondre el col·laborador.

kiko perdonavides salvame

Kiko Matamoros / TELECINCO

laura fa salvame

Laura Fa / TELECINCO

"Què bé el Barça!", va deixar anar Laura Fa, molt contenta per la victòria de l'equip de la seva terra. Tot seguit en el programa de les tardes de Telecinco va començar a sonar l'himne de l'Atlètic de Madrid. Un himne que ningú va entendre massa bé per què sonava. En tot cas hauria d'haver sonat el del Reial Madrid, o el de Barça. Un himne de l'Atlètic de Madrid que va fer que Belén Esteban, defensora de l'equip, es posés a riure i a fer aplaudiments al ritme de la música en directe. Foto:

belen esteban aplaudeix salvame

Belén Esteban / TELECINCO

L'himne de l'Atlètic de Madrid continuava sonant i Laura Fa deia: "Qué Atlètic, ni qué Atlètic... poseu l'himne del Barça". Tot seguit, veient que els directors del programa no li feien cas, i l'himne madridista continuava sonant, Laura Fa va deixar anar sense pèls a la llengua: "De veritat... Però, per què no poseu l'himne del Barça? Això és catalanofòbia". A l'instant, per treure ferro a l'assumpte, i deixar clar que estava de broma, la catalana es va posar a riure. Laura Fa juga net. És molt esportiva sobretot en camp contrari, on hi passa moltes hores.