Si per alguna cosa es coneix Laura Fa és per la seva sinceritat i per sempre anar de cara. Un caràcter del que presumeix cada vegada que apareix a la televisió, ja sigui com a col·laboradora de programes o quan li fan tota mena d'entrevistes. I és que la catalana no es resisteix a res i accepta gairebé tots els projectes que li proposen, agraden i motiven. El seu últim gran repte ha estat participar en el programa de l'entrenador Cesc Escolà, per a RTVE, on el jove català es troba amb diversos famosos per parlar amb ells sobre temes varis i acabar entrenant i suant la cansalada.

Una conversa entre Cesc Escolà i Laura Fa que ha cridat l'atenció de molts pel que la col·laboradora de Telecinco ha confessat. I és que la de Barcelona ha estat preguntada pel pitjor que ha fet en la seva vida per aconseguir una exclusiva. Doncs el món del cor, al qual es dedica Fa, és molt exigent i competitiu. Només arriben a dalt de tot aquells que són capaços d'aportar notícies fresques i sorprenents als programes i revistes del cor. Motiu pel qual les exclusives són tan buscades i val gairebé tot per aconseguir una informació bomba. Què ha fet Laura Fa?

laura fa cesc escola

Laura Fa i Cesc Escolà / RTVE

Molt afavorida, amb un conjunt format per una americana negra, uns pantalons pota d'elefant, unes botes negres amb cridanera sola, una samarreta esportiva grisa fosca amb la cara d'un lleopard estampada i un parell de collars daurats en forma de cadena. D'aquesta guisa apareix Laura Fa en el programa Fitmés, de Cesc Escolà. "Què és el més fort que has hagut de fer per aconseguir una notícia o titular?". Aquesta és la pregunta que el que fos professor de gimnàstica a l'acadèmia d'Operación Triunfo llança a la catalana.

Laura Fa no dubta a respondre fent gala de la seva sinceritat. "Pensa que vaig estar molts anys fent de reportera de carrer per a l'agència Korpa...", comença dient la també col·laboradora de TV3. "No m'espantis", contesta Cesc Escolà imaginant-se que Laura Fa, com a bona reportera, és capaç de qualsevol cosa amb l'objectiu d'aconseguir la notícia que tots volen saber. "Persegueixes a tothom, entres en les seves coses, busques informació com sigui...", afegeix. Fotos:

laura fa mans ajuntis

Laura Fa / RTVE

laura fa boca oberta

Laura Fa / RTVE

Una resposta que Laura Fa acaba de la següent manera: "És que el que he fet no t'ho puc dir perquè és gairebé delicte, gairebé, eh?". I afegeix rient: "No ho vull dir per si a cas ho és". Una elegantíssima forma de sortir airosa d'una pregunta complicada, alhora que incòmoda. Una resposta amb què Laura Fa deixa a tothom amb les ganes de saber exactament què és això que va fer fa molts anys per aconseguir una notícia, i que gairebé frega el "delicte".

Una entrevista amb Cesc Escolà en la qual Laura Fa també recorda els seus inicis en el món del periodisme. La catalana va començar fent periodisme esportiu, tot i que amb el temps es va anar interessant pel món del cor. Una passió pel periodisme esportiu que es deu a que Laura, de petita, quan tenia entre 7 i 8 anys, va començar jugant a bàsquet. Un esport que amb el temps, coses de la vida, li va permetre conèixer al seu marit i pare dels seus dos guapos fills. "El meu entrenador quan era sènior és ara el meu marit. Des de l'any 95, així que prefereixo no comptar-ho perquè sinó surto corrent", confessa. Què serà el següent que expliqui Laura Fa en la pròxima entrevista que concedeixi? Estarem atents.